| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Krop Fedt i Løb, Sprintertempo & vægttræning

  Nær toppen af ​​listen over træningsmål for mange mennesker er vægttab. Du kan brænde fedt og tabe sig med en række forskellige øvelse metoder, fra traditionel aerobic cardio til styrketræning. Hvis du ønsker at forbrænde kropsfedt alene, kører, er en afprøvede og sande metode til at kaste kalorier, men hvis du ønsker at kaste fedt uden at miste muskelmasse, overveje fordelene ved sprint og vægttræning. Løb

  En fælles metode for at trimme kropsfedt er at ramme gym og hop på løbebåndet i en time. Afhængig af din vægt og hvor hurtigt du løber, kan du brænde mellem 600 og 1.300 kalorier i timen på løbebåndet. Ud over fedt tab, vil du også øge aerob konditionering og forbedre den generelle sundhed.
  Sprintertempo

  Ifølge en 2012 undersøgelse foretaget af forskere i Sydney, Australien, sprint er mere effektiv til at trimme fedt end jogging. Deres forskning viste, at mænd, der spurtede i en time om ugen brændt så meget fedt som dem, der joggede i syv timer om ugen. Den øgede fedt tab forbundet med sprint kommer som et resultat af sine anaerobe effekter. Du faktisk fortsætte med at forbrænde fedt i timevis efter du har kørt spurter.
  Weight Training

  Du må kun brænde mellem 300 og 600 kalorier i timen i løbet af en vægt -træning rutine, men styrketræning har samme anaerobe virkninger som sprint og intervaltræning. Du kan faktisk brænde mere fedt gennem vægttræning, end du kan gennem konstant aerob cardio, og du vil øge størrelsen og tonen i dine muskler for en mere fit, atletisk udseende på samme tid.
  Opbygning af en Rutinemæssig

  Selv om der er fordele og ulemper til hver form for motion for at brænde fedt, strukturere en træning tidsplan, der passer i alle tre aktiviteter kan være den bedste måde at nå dine træningsmål. Da styrketræning og sprint er mere intens, høj effekt øvelser, bør du kun gøre dem to eller tre gange om ugen. Udfyld de andre dage med traditionelle aerobe condition og tage hviledage, når du har brug for dem.