| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad Øvelser Beløb til Burning 1500 kalorier om dagen

  Glem alt om disse fristende nedbrud kost -? Den sande måde at forbedre din krop er ved at brænde flere kalorier end du indtager. Afbrænding et overskud på 3.500 kalorier i en uge, vil resultere i tab af et pund fedt, men hvis du er fast besluttet på at tabe fedt på et endnu hurtigere tempo, bruger en række forskellige øvelser til at forbrænde 1500 kalorier dagligt. Du kan mikse og matche øvelser for at gøre din træning regime tiltalende og nå dit daglige 1.500-kalorie forbrænding, men før snøring dine løbesko, tale med din læge for at sikre en energisk træning er sikkert for dig. Brænde kalorier

  metoder brænde kalorier er næsten uendelige. Din krop forbrænder kalorier, selv når du sover, men så snart du øge intensiteten af ​​hvad du laver, den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier også stiger. Udøver er en effektiv måde at forbrænde kalorier i et hastigt tempo, men hvis du arbejder i et fysisk krævende job, vil du også brænde kalorier i løbet af arbejdsdagen. Fordi du kan brænde kalorier på så mange forskellige måder, varierende din træning kan hjælpe med at undgå motion kedsomhed. Desuden behøver du ikke at udøve i en session. Ved at udøve i morgen og aften, så du din krop til at hvile mellem træning.
  På gym
  p Hvis du har en gym medlemskab, kan du bruge nogen af udstyret eller klasser til at brænde kalorier hurtigt. Aerobe øvelser brænde kalorier hurtigere end styrketræning, og fitnesscentre er typisk udstyret med en række af aerobe maskiner. En 185-pund person vil brænde 400 kalorier i løbet af 30 minutter på elliptiske træner, 466 kalorier i 30 minutter på den stationære cykel på en energisk tempo og 444 kalorier i løbet af en 30-minutters high-impact step-aerobic klasse. Disse tre øvelser udgør 1.310 kalorier brændt, hvis du gjorde dem alle på én dag, for at gøre op de resterende 190 kalorier for at nå dit mål, vil moderate gymnastik, såsom sprællemænd og crunches, forbrænder 200 kalorier på 30 minutter
  .
  løb og cykling

  Hvis du nyder at arbejde ude i den friske luft, kan du brænde 1.500 kalorier per dag gennem enkle øvelser såsom løb og cykling, som er både effektive måder at brænde kalorier hurtigt. En 185-pund person vil brænde 1.066 kalorier i løbet af en 60-minutters cykeltur i et tempo på 16 til 19 mph. En halv times kørsel ved 6 mph for den samme person vil brænde 444 kalorier, hvilket vil resultere i 1.510 kalorier brændt på bare 90 minutters træning.
  Mix og match med andre øvelser

  Svømning er en effektiv måde at forbrænde kalorier, og hvis du har adgang til en pool, kan en timelang svømning workout hjælpe dig arbejde hen imod dit mål på 1.500 forbrændte kalorier. Tres minutters svømning crawl vil brænde 976 kalorier for en 185-pund person. Den samme person kan brænde 444 kalorier på 30 minutters hoppe reb og 355 kalorier i løbet af en halv time basketball spil til at brænde alt 1.775 kalorier og nemt overskygge målet om 1.500.