| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvis din mave er slankning, Hvorfor er ikke din Butt & lår?

  Selv om det ville være praktisk at slanke i netop de steder, du vælger, er naturen ikke helt på den måde. Folk har en tendens til at deponere - og holde på - fedt i bestemte regioner på grundlag af kropsbygning, alder og køn. Hvis du har været slankekure og motion loyalt og din mave er slankning hurtigere end din røv og lår, har tålmodighed - i sidste ende, vil disse regioner også begynde at skrumpe. Dog vil dine proportioner sandsynligvis ikke ændre sig drastisk, hvis du altid har været bund tung, vil du stadig være efter vægttab. Visceral vs spæk

  Din mave huser en unik stof kaldet visceralt fedt. I modsætning til spæk, som du kan føle sig lige under huden, ligger visceralt fedt under muskelvæv og omgiver dine indre organer. Visceralt fedt metaboliseres lettere end spæk, ifølge Harvard Medical School, så du normalt mister det før fedt omkring dine lår og numse. Det lyder måske ikke fair, hvis du ønsker at trimme din underkrop, men det er faktisk sundere denne måde. Visceralt fedt oprustning kan bidrage til diabetes, højt kolesteroltal og endda nogle kræftformer.
  Køn og alder

  Generelt kvinder finder det sværere at tabe fedt fra lårene og hofter end mænd. I mange tilfælde er denne stædige fedt den sidste til at gå, og nederste del af kroppen kan være et problem område, selv når du er blot et par pounds genert af dit vægttab mål. Yngre kvinder i særdeleshed kan have forholdsmæssigt mindre maver end midaldrende og ældre kvinder, som din krop begynder at lagre fedt på maven i stedet for hofter og lår, som du alder.
  Losing Fat

  Med tålmodighed og en solid strategi, vil dine balder og lår i sidste ende blive slankere. For de bedste resultater, bør kvinder reducerer kalorier til 1.200 til 1.500 per dag, og mænd bør indtage 1.800 til 2.000 kalorier per dag. Også engagere sig i 30 - til 60-minutters sessioner af aerob træning fem dage om ugen for at øge kalorieindhold brænding og eskalere fedttab. Rask gang eller afslappet svømning er gode valg for moderat cardio, eller vælg energisk aktiviteter såsom jogging og bruge en trappe stepper til yderligere at øge kalorieindhold brænding. Hvis du er ny til at udøve eller har nogen medicinske problemer, skal du kontakte din læge, før du starter en ny rutine.
  Muskel Toning

  muskel-building øvelser ikke smelte fedt fra målområderne, de gør tonen for ekstra definition. Squats og lunges er klassiske - og effektive - balde og lår bevæger sig, men stopper ikke der, du har brug for at tone hele din krop for en god kropsholdning og balance. Engager dine arme, bryst, ryg, ben og endda din mave for all-over toning og hurtigere vægttab. Løft vægte, hvis du har en gym medlemskab eller hjem udstyr eller udføre pushups, crunches og andre legemsvægt øvelser. Varm op før hver træningspas med fem til 10 minutter af moderat cardio, og udføre muskel-building øvelser mindst to gange ugentligt.