| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Tre forskellige typer øvelser og deres fordele

  Reap mere sundhed og fitness fordele ved at lære om forskellige øvelser, deres fordele og hvordan man kan indarbejde dem sikkert i dit træningsprogram. Den amerikanske Rådet om øvelse anbefaler en fitness plan, der består af forskellige øvelser til at reducere dine chancer for at nå et plateau. Det er det punkt, hvor dine muskler tilpasse sig gentagne handlinger efter seks til otte uger for at udføre den samme øvelse rutine, hvilket gør det vanskeligt at skyde for højere fitness mål. Aerobic Øvelser

  Også kendt som udholdenhedstræning, aerobe øvelser øger blodgennemstrømningen og lavere chancer for at udvikle sygdomme som demens, hjerteanfald, diabetes, slagtilfælde og depression. Disse øvelser er opdelt i lav til moderat effekt typer såsom gåture, roning og svømning. Den høje effekt typer omfatter squash, løb og dans. Din krop kræver 150 minutters moderat intensitet eller 75 minutter af høj intensitet aerob træning hver uge, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.
  Styrke øvelser

  Den amerikanske diabetesforening eller ADA anbefaler, at du udfører styrke træning to til tre gange hver uge for at opbygge muskler. Wrist krøller og stol dips er nogle af de styrkeøvelser du kan foretage for at forbedre knoglestyrken og forebygge knogle komplikationer såsom osteoporose. Styrketræning kan også hjælpe dig med at tabe, forbedre den mentale fokus og øge din energi, ifølge MayoClinic.com.

  Balance øvelser

  Balance træning, sådan som stående på den ene fod, ben tilbage rejser og side ben rejser, forbedre stabiliteten og forhindre fall-påførte skader. En hofte eller et håndled fraktur kan være en hindring i at udføre daglige opgaver som madlavning, kørsel eller shopping på egen hånd. Dette kan gøre dig afhængig af andre mennesker, især hvis du er ældre. NIH Senior Sundhedsstyrelsens hjemmeside konstaterer, at du kan udføre disse øvelser som helst og så mange gange som muligt, hvis du har noget eller nogen at holde på, hvis du mister balancen.
  Sikkerhedsforanstaltninger

  Udøver kan medføre personskade. Få ordentlig vejledning i at udføre en bestemt træning eller bruge en udøver udstyr. Kontakt din læge for at sikre, at du er egnet til at udøve, hvis du har hjerte-, lunge eller knogle komplikationer. Ifølge University of Maryland Medical Center, udøver i en time kan gøre din krop mister 2 liter væske. Dette kan føre til dehydrering, som du kan undgå ved at drikke 6 til 8 ounces væsker 15 minutter før din træning.