| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan kan du tabe fedt i bunden af ​​din mave?

  Lavere mave fedt kan ikke kun påvirke den måde, du ser i dit tøj, men det kan også have en negativ indvirkning på dit helbred ved at sætte dig i risiko for højt blodtryk tryk, hjerteanfald og visse kræftformer. Det er derfor, det er vigtigt at udvikle en kost og motion rutine, der fokuserer på at fjerne lavere abdominal fedt samt opnå kroppens samlede sundhed. Omfatter en sund, moderat lavt kalorieindhold kost ind i en workout rutine, der omfatter cardio og core styrke træning kan hjælpe dig med at tabe, at uønskede lavere mave fedt og opnå et bedre helbred. Ting du skal
  Yoga mat eller pad
  støttende sko
  Water
  Vis Flere Instruktioner
  Kost
  1

  Spis en moderat lavt kalorieindhold kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn.
  2

  Skær ned på højt kalorieindhold fødevarer eller dem, der har for meget fedt, sukker eller kulhydrater. Erstat stegte fødevarer med dem, der er bagt eller kogt.
  3

  Reducer dit kalorieindtag med 500 til 1.000 kalorier hver dag for at miste de anbefalede 1 til 2 pounds per uge, da du har brug for skabe et underskud på 3.500 kalorier til at brænde 1 pund fedt. Afstå fra at begrænse dine daglige kalorier for meget, da drastisk skære ned på kalorierne kan sænke dit niveau af leptin, det hormon, der fortæller din krop til at forbrænde fedt.
  Cardio
  4

  Engage i hjerte-kar-aktiviteter fem gange om ugen til at brænde lavere mave fedt.
  5.

  Motion for mindst 150 minutter om ugen laver moderat aerob motion eller 75 minutter om ugen laver kraftig aerob træning, da Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler denne mængde motion for at opretholde en sund vægt. Øvelse for længere perioder til at miste mere vægt.
  6

  Gør interval træning ved at skifte mellem perioder med moderat intensitet cardio og perioder med høj intensitet cardio i samme træning session med øvelser såsom gåture , jogging, svømning eller cykling, og sport som tennis eller basketball.
  Core
  7

  Kast dig ud i core styrke øvelser mindst tre gange om ugen for at hjælpe brænde mave fedt og tone dine mavemuskler.
  8

  Gør øvelser som underarmen planke, 90-graders statisk presse, crunch og saks bencurl at målrette de nedre mavemuskler. Gøre øvelser som side planke og side bøjninger til at målrette obliques og brænde den nedre mave fedt, der er svøbt omkring din talje. Må mindst tre sæt af otte til 12 reps for hver øvelse.
  9

  Brug en yogamåtte eller pad til at afbøde din krop fra gulvet, når du laver øvelser, der kræver dig til at ligge ned eller placere dig selv på jorden.