| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Må stående knæ Hæver Hjælp Abs?

  Knæ rejser er ofte tænkt som en effektiv motion og toner til benene. Det er viser sig disse samme knæ raises er også effektive til at forme og toning dine mavemuskler. De nedre mavemuskler forbindelse til de muskler, der initierer bevægelsen i benene. Når din løfte dine ben, disse muskler trækker og engagere de nedre mavemuskler. Når du tilføjer et twist ind i dette, og krydse midterlinjen obliques og øvre mavemuskler blevet forlovet mere så godt. Reverse Stående Crunch

  Ved at løfte knæene og holde overkroppen oprejst i dine knæ elevatorer, er du engagere kroppen i en omvendt stående stykket. Snarere end at bringe overkroppen mod benene, som i en standard stykket, er du bringer benene mod overkroppen. De samme muskler er involveret, men kan slås til af ordregivende musklerne og anvende din egen kroppens modstandskraft på en anden måde. I den omvendte stående stykket, holde mavemusklerne indgået og trukket ind mod rygsøjlen for det maksimale udbytte som du løfter dine knæ.
  Psoas

  psoas er en dyb muskel nær den nedre mavemuskler i bækken område af kroppen. Psoas er den øverste forbinder muskler i benene. Når benene flytte, bevægelse begynder i psoas. På grund af sin placering, jo mere løft dine knæ og bøje på din hoftebøjer, jo mere psoas indgreb. Psoas er også forbundet til den nedre mavemuskler, der udøver, når psoas bevæger sig. |
  The Lower mavemuskler

  nedre mavemuskler er opstaldet i bækkenpartiet af kroppen og forbinde til de muskler, der forbinder til den lavere instans, herunder ben og hofter. Når du løfter dine ben, de lavere mavemuskler engagere at hjælpe med at stabilisere og tilføje understøttelse til psoas, som er det øverste mover muskler i benene. Jo højere du løfter benene, jo mere hoftebøjer er komprimeret, og jo mere de nedre mavemuskler er engageret.
  Obliques og Øvre mavemuskler

  Når du krydser knæ over midterlinjen som du løfter, du ikke kun engagere de lavere abs, men også de øvre Mave og obliques på siderne af kroppen. Den twist forårsager knæ at hæve lidt højere og skift i balancen midten af ​​kroppen. Når dette sker, til obliques kontrakten stabilisere gennem siden, og den øvre mavemuskler kontrakt lidt for at støtte den knæløft og obliques.