| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Puls Vs. Temperatur under træning

  Hvor hurtigt dit hjerte slår under træning afhænger af dit hjerte-kar indsats. Ud over at øge dit arbejde sats, kan miljømæssige faktorer såsom temperatur påvirker hastigheden af ​​dine anstrengelse. Det varmere du er under en træning, jo hurtigere dit hjerte slår. En højere puls vil oversætte til øget kaloriefattige udgifter, men udøver i ekstrem varme kan være farlige. Temperatur og puls

  Din puls udgør en pålidelig måde at måle din indsats under træningen. Selv uden at træde ind på banen, vil stigninger i temperaturen alene føre til stigninger i hjertefrekvens. Ifølge spore coach Brian Mac, en kombination af varme og fugt kan øge din puls med 10 slag i minuttet.
  Varme temperaturer

  Tilføjelse motion til ligningen kun øger din puls. Stigninger i temperatur fører til stigninger i blodgennemstrømningen som din krop arbejder på at køle ned ved at levere blod til huden og sparker off en sved respons. Når de udøver i varme temperaturer, er det almindeligt at opleve en stigning i hjertefrekvens ved 20 til 40 slag i minuttet, siger HumanKinetics.com.
  Kolde Temperaturer

  Det er en misforståelse, at udøver i kolde temperaturer tvinger dit hjerte til at slå hurtigere for at holde din kernetemperatur op. Lavere temperaturer ikke fører til stigninger i hjertefrekvens eller kaloriefattige udgifter, medmindre du kuldegysninger. Samlet set hjertet skal arbejde meget hårdere for at køle kroppen af ​​i varme temperaturer, end det gør at varme kroppen op i kolde temperaturer, ifølge den amerikanske Rådet om øvelse.
  Ideal Range

  p Bare fordi højere temperaturer oversætte til højere puls og øget kalorieforbrænding betyder ikke, det er bedst at træne i ekstrem varme. Ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, er varme temperaturer foretrække frem for ekstrem kulde eller ekstrem varme. I varme temperaturer, øger pulsen nok til at øge kaloriefattige udgifter uden at true varme-relaterede sygdomme, såsom hedeslag, besvimelse og dehydrering. Hvor du holder din puls afhænger af den type øvelse du laver. Under aerobe motion, du ønsker at holde det ved 60 til 80 procent af sit maksimum. Under anaerob motion, skal din puls være omkring 80 til 90 procent af dens maksimale.