| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Zumba Vs. Gym Workout

  Du må ikke føle, at du får traditionel cardio øvelse som du spin, ryste og bølge på dansegulvet, men Zumba efterligner en traditionel gym workout i form af sundhedsmæssige fordele og kalorieindhold brænding. En af de væsentligste forskelle, er imidlertid den "sjove faktor." Performing Zumba ligner dans i en latinsk natklub, indarbejde rumba og merengue beats i en noget løst struktureret træning stil. Aerobic Exercise

  I en undersøgelse offentliggjort af den amerikanske Rådet om øvelse i 2012, analyserede forskerne de fysiske virkninger af en Zumba træning. De fandt, at den gennemsnitlige deltager nået 80 procent af den maksimale puls under Zumba, hvilket indikerer en kraftig aerob træning. På gym, stepper kører på et løbebånd eller ved hjælp af en elliptisk maskine eller trappe ved høj hastighed eller modstand indstilling ville tilbyde lignende resultater. Som aerobe aktiviteter, både kan udføre Zumba og bruge cardio fitness udstyr medvirke til at reducere din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde, forbedre immunforsvaret, reducere din risiko for demens i alderdommen og endda forlænge dit liv, ifølge MayoClinic.com.

  Vægttab

  Vægttabet kræver brænde flere kalorier end du indtager, og begge Zumba og fitness træning kan hjælpe. ACE rapporter om, at den gennemsnitlige Zumba session brænder ca 9,5 kalorier per minut, som arbejder ud til 285 kalorier per 30 minutters aktivitet. Dette kan sammenlignes med den mængde kalorier brændt ved hjælp af træningsudstyr. På 30 minutter, brænder en 155-pund person omkring 223 kalorier på en stepmaskine, 260 kalorier ved hjælp af en romaskine, 260-391 kalorier på en stationær cykel eller 335 kalorier på en elliptisk maskine.

  Resistance Training

  i fitnesscentret, har du en bred vifte af resistens-uddannelse muligheder, såsom frie vægte, vægtstænger, kabler og vægt maskiner. I modsætning hertil er traditionel Zumba ren cardio og giver ikke en modstand træning. Men nogle Zumba klasser blande de to, og kan være i stand til at erstatte modstand udstyr i fitnesscentret. Prøv Zumba klasser, der inkorporerer kredsløb uddannelse eller håndholdte vægte, eller kigge efter ordene "styrketræning" i klassen beskrivelsen.
  Workout Planlægning

  Workout anbefalinger til samme for Zumba og traditionelle gym træning. Målet for mindst 150 minutters cardio om ugen, og også udføre styrketræning to til tre gange ugentligt. Kombineret cardio /modstand Zumba klasser kan fylde begge disse krav på en gang, men du skal arbejde alle de store muskelgrupper, herunder ben, balder, torso, bryst, ryg og arme for et godt afrundet modstand træning. Varm op før gym træning med fem til 10 minutter af let til moderat cardio - din Zumba instruktør bør også give en varm-up. Hvis du er ny til at udøve, konsultere en læge, før du starter et nyt træningsprogram.