| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • The Best Pre-Workout Foods Før Gymnastik Practices

  Hvis du ønsker at få mest ud af din gymnastik praksis, er du nødt til at tanke op, før du arbejder ud. Gymnastik er en sport, der involverer korte byger af høj intensitet aktivitet, som er drevet af kulhydrater. Så de bedste fødevarer at spise, før din praksis er fødevarer med højt indhold af kulhydrater. For at opretholde energi-niveauer og forbedre den overordnede præstation, bør du spise din high-carb snack en time før din træning. Sport Bars

  Når leder efter et fødeemne til at give dig den energi du har brug for din praksis, kan du ikke slå den bekvemmelighed af en sportsbar. Færdigpakkede og klar til at gå, er sportsbarer designet specielt til at hjælpe brændstof din træning. Sørg for at vælge barer, der har 20-55 gram kulhydrat og undgå barer højt indhold af fedt. Spise fødevarer med højt indhold af fedt forsinker fordøjelsen, hvilket kan medføre, at du føler dig træg i løbet af din træning.
  Frugt

  Frugt er en anden god pre-workout valg af fødevarer. Frugt indeholder ikke andet end kulhydrater. Plus, ligesom sportsbarer, er de bekvemt færdigpakkede, kun af natur. Det anbefales, at du får 1 gram kulhydrat for hver 2.2 pounds af kropsvægt en time før din praksis. Hvis du vejer 115 pounds, du har brug for 52 gram kulhydrater. Et stort banan plus 1/2 kop blåbær indeholder 55 gram kulhydrater. Tilføj nogle fedtfattig string ost for at afrunde din snack.

  Stivelse

  Stivelse, såsom hele hvede brød, kiks, korn og pasta, også forsyne kroppen med kulhydrater og gøre gode mad valg før din praksis. Hele hvede brød og hele korn korn er rige på thiamin. Thiamin er et B-vitamin, der hjælper med at nedbryde kulhydrater og protein til energi til at forbedre din præstation. Sunde high-carb snack idéer omfatter en hel-hvede bagel med en udstrygning af jordnøddesmør, som har omkring 50 gram kulhydrater, eller seks kiks med fedtfattig ost, som har omkring 25 gram kulhydrater.
  Salg Dairy Foods

  Mejeriprodukter, specielt yoghurt og mælk, er også gode kilder til kulhydrater. Plus, de indeholder protein, calcium og vitamin D. Atleter, især gymnaster, nødt til at sørge for de får nok D-vitamin i deres kost for at støtte sunde knogler. Prøve 1 kop yoghurt med 1/4 kop granola - 35 gram kulhydrater, eller 1 kop korn med 1/2 kop fedtfattig mælk -. 36 gram kulhydrater, som en snack før din praksis