| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Rowing Ab Øvelser

  Roning øvelser kan udføres med enten en maskine eller en simpel elastisk værktøj med styret og stropper til dine fødder. Ved at efterligne de bevægelser, du ville udføre i en kajak eller kano, både maskinen og de elastiske værktøjer er måder at arbejde ud af dine mavemuskler i tillæg til din nedre ryg, arme og ben. Fordele ved Stengthening Din Core

  Din kerne er en af ​​de vigtigste dele af din krop. Ved at bygge det op og forbedre dine mavemuskler, er du også forbedre dine sportslige præstationer og udholdenhed. Dem med stærke kerner er i stand til at træne længere tid og mere intenst. Fra simple handlinger som at sidde ned eller bøjet over at tunge løft på jobbet til sportsaktiviteter, der har stærke mavemuskler er afgørende for din kondition. Desuden medfører en stærk kerne til en sund, robust ryg og god kropsholdning. Stærke mavemuskler føre til en bedre balance og større stabilitet, og de kan også hjælpe med at forhindre og lindre rygsmerter og ubehag.
  Udstyr og Form

  fleste romaskine øvelser udføres med elastiske værktøj. For dig at udføre og se betydelige resultater med dette instrument, er det vigtigt at sikre, at du bruger det korrekt. Før brug, sørg for at det elastiske bånd ikke har nogen nedskæringer, så for ikke at bryde det, når du trækker i det. Gennem din træning rutine, ikke låse dine albuer, knæ eller skuldre. Som du fremskridt og fortsætte med at bruge denne øvelse værktøj, gradvist øge vanskelighederne af din rutine. Udføre hver øvelse i 10 til 15 minutter, afhængig af dit niveau af fitness.
  Den siddende Row

  Denne øvelse bruger modstand band roning værktøj målrettet din arme, ryg og mave. Sid på en mat med benene foran dig, dine knæ let bøjet, og dine ankler sammen. Sid ret op, med fødderne i stropperne, og bøje fremad i dine hofter, opretning armene og gribe styret. Som du ånder ud, bøje dine albuer og træk dine næver ind på din krop, indtil styret er i begge sider af din torso. Læn dig ikke tilbage fra dine hofter, men snarere arch din ryg og flytte dine skuldre, som du trækker. Som du indånder, glatte albuerne og vende tilbage til din udgangsposition. Vær sikker på, at dine knæ forblive bøjet og dine håndled bo lige under hele øvelsen.
  Double Leg Lift

  Denne øvelse udelukkende arbejder ud din nedre mavemuskler. Begynd med at placere dine fødder i stropperne, og holde på styret, som du ligger på ryggen og udvide dine ben lige op i luften. Holde styr over brystet med albuerne på dine sider, langsomt sænke dine ben mod gulvet, flytte dem så langt ned som du kan uden overordnet nederste del af ryggen. Derefter bringe dem op til din udgangsposition. Ideelt, når du fortsætter med denne øvelse vil du være i stand til at flytte dine ben tættere og tættere på gulvet.