| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan at opretholde Homeostasis Under Udøver

  Hypothalamus er den del af din hjerne, der dybest set fungerer som en termostat til din krop, overvågning og regulering kroppens kernetemperatur. Under træning, stiger din kerne temperatur som du indtager brændstof og producere energi. I ekstreme temperaturer, kan din temperatur nå farlige niveauer, men du kan tage skridt til at opretholde homøostase, eller konstant temperatur, midt i intens motion. Ting du skal
  Water
  Passende beklædning
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Undgå unødigt varmetab eller bevaring ved at klæde sig passende til dit miljø. I koldt vejr, slid termisk tøj og isolere din kerne og ekstremiteter at forhindre varmetab. De fleste af varmen din krop mister kommer fra dit hoved, så bære en hat. Når du arbejder på en varm sommerdag, shorts og en let tank top eller T-shirt til at fremme varmetab.
  2

  Drik mere vand, når de udøver, uanset hvilken temperatur, du arbejder ud i. Især i varme temperaturer, er det vigtigt at holde hydreret, da vandet er den vigtigste kølekilden dit nervesystem bruger til at regulere indre temperatur gennem sveden. Generelt, du har brug for en ekstra 1 eller 2 kopper vand, når de udøver at gøre op for det vand, du mister gennem sved. Dette tab vil blive overdrevet i varmen, så bringe en vandflaske med dig, hvis du hit stranden for en løbetur.
  3

  Se din puls, når du træner. Jo højere din puls, jo højere din kernetemperatur stiger. Intens træning, såsom sprint og kettlebell rutiner skubbe dig ind i den anaerobe arbejde zone, hvilket gør det meget sværere at regulere kernetemperatur og vedligeholde homeostase.
  4

  Vær opmærksom på advarselstegn på en kernetemperatur ubalance. Ekstreme ubalancer i kernetemperatur kan føre til livstruende tilstande som hypotermi, dehydrering og hedeslag. I varmen, er kvalme, forvirring, svimmelhed og alvorlige muskelkramper advarselstegn. I koldt vejr, finde et sted at varme op, hvis du begynder at ryste, eller hvis du begynder at føle følelsesløshed i ekstremiteter.