| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vægttab Isbrydere

  Hvis du er ny til diæt og motion eller er meget overvægtig, kan vægttab virke skræmmende. Du kan føle overvældet af alle de ting, du skal gøre for at tabe sig, og måske er du bange for at fejle. Præsenter dig selv til vægttab gradvist med små skridt og tilføjelser til din normale dag for at hjælpe med at sikre succes. Kost

  Fyld dig op med frugt og grøntsager, inden du spiser noget andet på et måltid. Frugt og grøntsager er fyldt med fibre, som vil holde dig fuld og hjælpe dit system flytte affald ud af kroppen. De er også fyldt med vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for til effektivt at forbrænde mere fedt, såsom B-vitaminer, der arbejder for at konvertere energi i dine celler. Prøv at spise en bred vifte af frugt og grøntsager for at få den bredest mulige vifte af næringsstoffer.
  Motion

  Når først indarbejde motion ind i din vægttab program, undgå skade ved arbejder ud på dit nuværende niveau af fitness. Walking er en glimrende form for hjerte-kar-aktivitet for vægttab, især hvis du er ny til at udøve eller er meget overvægtig. Start med at gå 30 minutter på tre nonconsecutive dage om ugen. Tilføj en dag Walking eller 10 minutter til hver af dine ture hver uge.
  Support

  Må ikke være bange for at lade andre mennesker hjælpe dig lykkes . Ifølge en undersøgelse i "Journal of Obesity," deltagere med social støtte mistet 46 procent mere vægt end dem, der forsøgte at tabe sig ved sig selv. Forklare betydningen af ​​dit vægttab til din familie og venner. Tal med andre mennesker, der har mistet vægt. Find en ven eller nabo, som også ønsker at tabe sig, og holde hinanden ansvarlige, du kan udøve sammen, hjælpe hinanden planlægge måltider eller blot ringe til hinanden hver uge for at kontrollere, om dine fremskridt
  Overvejelser.

  Selvom tabe har mange fordele, er risikoen for sundhedsskadelige virkninger og skade er en bekymring, hvis du tabe på en usund måde. Bestem din personlige niveau af fitness ved at vurdere, hvor meget du kan gå, stå, bøje og gå på trapper uden smerter. Altid starte træningen ved at varme op og køle ned med en rask, fem-minutters gåtur, og forsigtigt strække de muskler, du brugte i løbet af din træning. Også tale med din læge for at sikre, at vægttab er rigtige for dig.