| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordele Fra Vægtet Veste

  Vægtede veste bliver populære værktøjer til at bruge til at tabe sig, få muskler og forbedre konditionstræning. En vægtet vest er en justerbar vest, der er fastspændt på en brugers torso. Særlige vægte kan placeres i vesten i forskellige trin, indtil den ønskede mængde vægt er blevet tilføjet. En vægtet vest er let at bære og kan bruges til at forbedre motion og fordelene ved motion. Tilføj Cardiovascular Strength

  vægtet vest er et effektivt værktøj til at opbygge udholdenhed og forbedre hjerte-kar-styrke. Den ekstra vægt, en vægt vest føjer til en persons legeme nødvendiggør kroppen arbejder hårdere for at udrette, hvad aktiviteter udføres, mens iført vesten.
  Support Back

  Iført en vægtet vest tilføjer yderligere støtte til rygmuskler, mens aktiviteterne bliver udført. Ikke alene det vægtede vesten støtte ryggen, men det fremmer også korrekt krop mekanik, bedre balance og en bedre kropsholdning. Når den vægtede vesten bæres under træning, det vægtede vesten forbedrer hvordan brugeren bevæger og skaber ekstra modstand mod at bygge rygmuskler. Denne forbedrede bevægelse kan reducere forekomsten af ​​visse sports-relaterede skader.
  Effects

  vægtet vest virker ved at gøre kroppen tror, ​​at der er ekstra vægt stede i overkroppen. Kroppen vil kompensere for denne ekstra vægt ved at arbejde hårdere for at udføre opgaver. Når kroppen er blevet konditioneret til at kompensere for denne ekstra vægt, selv når den vægtede vesten ikke er slidt, vil kroppen fortsætte med at fungere, som om den ekstra vægt er til stede, og musklerne vil arbejde hårdere, hurtigere og stærkere under aktiviteter såsom gåture .
  brænde kalorier

  Iført en vægtet vest gør kroppen forbrænder flere kalorier. Dette skyldes, at kroppen er tvunget til at arbejde hårdere for at udrette aktiviteterne og den handling at arbejde hårdere for at kompensere for den ekstra vægt brænder ekstra kalorier. Dette vil hjælpe i vægttab bestræbelser. Folk, der søger at tabe sig kan ofte opleve accelereret vægttab, når de begynder iført en vægtet vest.
  Forøg knogletæthed

  Når en vægtet vest er slidt, knogler er tvunget til at blive mere tætte og stærkere. Motion er instrumental og effektive i opbygningen knogletæthed og den langvarige indsats og anstrengelse, der kræves af kroppen, mens iført en vægtet vest vil derfor øge knogletætheden i dem, der bærer én. Dette kan især være en fordel for folk, som de bliver ældre.