| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man laver en Rope climbable

  Grip og underarm styrke er egenskaber, der er vigtige for mange atleter, såsom fodbold eller brydning. Rope-klatring er en øvelse teknik, der styrker hænder og arme over tid. De kraftige reb, der bruges til denne øvelse har heftig pris tags, der starter ved 200 dollars. For at undgå de høje omkostninger, kan du lave et reb, der er robust nok til at bruge derhjemme. Med varer fundet på din lokale isenkræmmere, kan du lave din egen climbable rebet og blive shinnying op det på ingen tid. Ting du skal
  7/16-inch tråde af nylonreb (4)
  Gaffatape (valgfri)
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Indkøb fire tråde af nylon reb, der er 7/16-inch i tykkelse. Disse fire tråde vil være flettet sammen for at skabe klatring reb, som vil have en diameter på 1-3/4 inches.
  2

  Bind fire tråde af rebet sammen i den ene ende og wrap knude omkring en sikker struktur, såsom en dør knop. Du kan også have en assistent holde denne ende af rebet, mens du arbejder på fletning. Adskille strengene i fire lige linjer.
  3

  Anvend et "over-under" mønster for at flette trådene reb sammen. Startende med streng længst til venstre, vævning det over toppen af ​​de nærmeste to dele af rebet. Dernæst tager en streng på den yderste højrefløj og loop det over de to strenge tættest på højre. Fortsætte med at gå frem og tilbage, vævning i den yderste del over toppen af ​​de to nærmeste strenge på samme side.
  4

  Træk rebet stramt, mens vævning, for at sikre, at de fire sektioner bo sammen . Din assistent bør trække på sin ende af rebet for at holde det stramt så godt. Du kan også kanal-tape rebet, efter hver foden af ​​fletning, at holde alt på plads.
  5.

  Bind fire tråde sammen i slutningen af ​​klatring reb at fuldføre fletningen. De fire sektioner skal nu kombineres til én tykt tov. Afprøve rebet ved at trække på den for at sikre, at det bliver sammen. Vedhæft den til en klatring struktur, såsom en pull-up bar, for at sikre, at det forbliver på plads og vil understøtte din vægt under brug.