| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Bikram Yoga Vægttab Plan

  Bikram yoga, også kendt som hot yoga eller brand yoga, kan hjælpe dig med at tabe. Men du skal deltage i klassen på en regelmæssig basis, og spise en ordentlig kost for at se resultater. De mest effektive metoder til vægttab kombinerer motion og en fornuftig kost. Øve Bikram yoga lærer dig at strække, flytte, styre og respektere din krop, hvilket igen gør det lettere at se dit kalorieindtag og vælge sunde fødevarer. Deltag

  Tilmeld dig en Bikram yoga medlemskab. Mange studier tilbyder nye medlemmer særlige tilbud eller rabatter, der giver dig mulighed for at prøve Bikram før du forpligte sig til en månedlig eller årlig medlemskab. Kig efter satser på dit lokale studio hjemmeside eller ringe direkte.
  Arrive

  Arrive 15 minutter tidligt, hvis du er en første gang studerende. Ellers ankommer med tid nok til at give din krop en chance for at tilpasse til varmen. Vær forberedt på at arbejde hårdt: bringe et håndklæde, vandflaske og mat. Bær shorts eller badebukser, hvis du er en mand, trikot eller shorts og en top til kvinder. Håndklæder, måtter og vand er normalt til rådighed til salg eller leje i studiet.
  The Heat

  Vær forberedt på at svede. Den anbefalede minimumstemperatur klasse er 105 grader med 40 procent fugtighed. Dette beskytter dine muskler, så du kan opnå en dybere stræk og bedre træning, detoxes kroppen ved at åbne porerne og øger din puls for en større kardiovaskulær træning.
  Spise

  Spis lette måltider dagen af ​​klasse og undgå at spise tre timer før. Øve yoga vil bringe en mindfulness til dine spisevaner: du vil respektere, ære og værdsætte din krop. Disse følelser vil lokke dig til at fodre din krop med kun sunde, nærende fødevarer. Over tid en regelmæssig yoga praksis vil regulere din appetit og kontrol cravings. At tabe vægt, du skal spise mindre og motionere mere for at skabe et kalorie underskud.
  Practice

  Praksis hver dag i to måneder, medmindre du er begrænset af en medicinsk tilstand. I det mindste, anbefaler grundlægger Bikram Choudhury øve mindst tre dage om ugen. Han siger, med en hengivenhed til en almindelig praksis, at "fordøjelse og respiration, samt endokrine, udrensningssystem vil begynde at arbejde harmonisk." Alle disse ting fører til vægt normalisering, ifølge Choudhury.