| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan en gravid person gøre Hot Yoga?

  Bikram yoga er en varemærkeregistreret type hot yoga, udviklet af Bikram Choudhury, der altid består af de samme 26 Hatha yogastillinger. Rummet skal være opvarmet til 105 F med en luftfugtighed på 40 procent, og sessionen varer 90 minutter. Mens du vil finde masser af mennesker rose hot yoga, er det tvivlsomt, om det er sikkert for gravide kvinder. Svært

  Hele pointen med hot yoga er, at det krævende og udfordrende. Stillingerne er ofte vanskelige og gjort for en længere periode, der kræver omfattende koncentration, fokus og styrke. Mind dig, kan meget af det samme kan siges om enhver form for yoga. Men den hot yoga miljø tager tingene til et nyt niveau. Bikram refererer til officiel certificeret studios som "torturkamre", hvilket ikke lyder meget som et sted for gravide kvinder.
  Heat

  Lad os se det i øjnene, 105 F er temmelig varmt. Og modstå det i 90 minutter er en udfordring for selv de mest fit. Men gravide kvinder rådes til ikke at selv tage bade, der er varmere end 100 F. "Noget varmere kan skade dit barns udvikling celler, og selvom du kan køle ned ved svedning, kan dit barn ikke," forklarer OB-Gyn Catherine Lynch, MD Hot yoga kan også forårsage varme-relaterede sygdomme, og Mayo Clinic Edward R. Laskowski, MD, rådgiver gravide eller nogen med hjertesygdom eller varme intolerance at springe denne form for træning.

  Dehydrering
  Det er ekstremt vigtigt at holde hydreret.

  Nogle af de mest almindelige bivirkninger af hot yoga er svimmelhed, kvalme og hovedpine anlagt af dehydrering. Bikram officielt anbefaler, at eleverne fordoble deres normale anbefalede vandindtag når praktiserende Bikram yoga, der er op til 4 liter om dagen. Samtidig anbefaler han, at du ikke spiser mindst en time før klassen. Men de forholdsregler er ikke en surefire garanti for, at du vil undgå lidelse. For gravide kvinder, svimmelhed tydeligvis ikke er en god ting på grund af risikoen for at falde eller besvimelse, hvis du er gravid, du generelt har nok udfordringer med kvalme uden frivilligt at tilføje til mix
  indstillinger.
  Andre typer af yoga kan være gavnligt, når praktiseres med forsigtighed.

  Bikram yoga gør tilbyde en officiel Graviditet Yoga Workshop, ledet af Rajashree Choudhury, gearet til at hjælpe elever og lærere at forstå de særlige hensyn. Og Bikram yoga instruktør Jennifer Lobo, medejer af Bikram Yoga NYC, undervist i yoga gennem hele sin graviditet og har haft talrige gravide studerende - men alle af dem var gennem lang tid yoga udøvere. "Vi har aldrig anbefale en kvinde begynder at gøre Bikram yoga, når hun allerede er gravid," Lobo forklarer. Den gode nyhed er, du kan få mange af de samme fordele - herunder øget styrke og fleksibilitet samtidig reducere stress - uden varme-relaterede farer ved at praktisere andre typer yoga. Bare undgå udgør på din mave eller ryg, og dyb vrid eller bøjninger. Øv stående stilling nær en væg for at give ekstra stabilitet.