| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Riding en motionscykel slippe af en Gut?

  Hvis du tænker på at gøre en endeløs rutine situps at slippe af din tarm, stop lige nu. Selv om disse situps kan hjælpe dig med at udvikle nogle muskler omkring din midsection, de er ikke den bedste udnyttelse af din tid, hvis du ønsker at skære ned. I stedet for at komme på gulvet i situps, prøve at få på en cykel i stedet. Du vil stadig nødt til at skyde en betydelig indsats, men over tid vil du begynde at se resultater. Spot Reduktion
  p Der er ikke sådan noget som spot reduktion, hvilket betyder at du ikke kan reducere fedt i et bestemt område på kroppen, men i stedet er du nødt til at arbejde mod at reducere den samlede kropsfedt. For at gøre dette, er du nødt til at gøre motion, der får dit hjerte til at pumpe og hjælper dig med at forbrænde de kalorier, der fører til den samlede vægttab. Uanset øvelse du vælger at gøre, sigter mod mindst 30 minutter om dagen, fem dage om ugen. Hvis du har endnu mere tid, mål i 60 minutter, fem eller seks dage om ugen.
  Fordele

  Ved hjælp af en motionscykel har en række fordele. Først, vil du ikke behøver at bekymre sig om vejret stoppe dig fra at komme i din træning. Ej heller vil du nødt til at kæmpe med trafik, vejbygning eller andre forhindringer, at vej rockere er nødt til at beskæftige sig med. Du vil også være i stand til at ride, mens du ser TV, læse et blad eller tale i telefon, hvilket gør det lettere at integrere en træning i en travl hverdag. På den negative side kan ride en motionscykel være temmelig kedeligt, så du måske ønsker at overveje at blande det op ved jogging eller gå eller deltage i en øvelse klasse en gang imellem.
  Time og intensitet

  Mens antallet af kalorier du forbrænder, vil afhænge af din alder, vægt og kondition, vil den gennemsnitlige 200-pund person brænde omkring 364 kalorier cykling i et adstadigt tempo, rådgiver MayoClinic. com. Jo længere du ride den cykel, jo flere kalorier du forbrænder. Øget spænding af pedalerne vil også hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, som det vil tilføje armbevægelser. Generelt, vil du vide, du er i fedt-brænding zone, når dit hjerte slår ved 50 til 85 procent af sin maksimale hastighed. For at beregne din maksimale puls, trække din alder fra 220. Så formere sig, at antallet af .5 og .85 for at finde det område, hvor dit hjerte skal slå, mens du arbejder ud.
  Interval Training

  Riding at stationær cykel i én lang, stabil stræk er helt sikkert kommer til at hjælpe dig med at forbrænde kalorier, men du har en anden indstilling, der kan hjælpe dig med at brænde endnu mere. Ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, kan høj intensitet interval træning eller HIIT, hjælpe folk forbrænde abdominal fedt og øge deres stofskifte for hele dagen efter træning. For at gøre HIIT på en motionscykel, gøre en kort warmup ved at ride langsomt i fem minutter. Så cyklen så hurtigt som du kan for omkring 30 sekunder, og langsomt ned til et moderat tempo i ca 1 minut. Skift mellem hurtige og langsomme otte til 12 gange, og derefter udføre en fem minutters køle ned.