| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Typer af Kalsarpa Yoga

  Kalsarpa Yoga, der bygger på den indiske vediske horoskop, er baseret på alle syv planeter bliver placeret mellem månens nord og syd noder - Rahu og Ketu. Der er 10 generelle konsekvenser af Kalsarpa Yoga: forhindringer involverer arbejdspladsen; udfordringer for mental fred, lavt selvværd, sundhedsspørgsmål, fattigdom job tab, spændinger og angst, anstrengte forbindelser med familie og venner, forræderi fra associerede virksomheder og mindre hjælp fra familie eller venner. Anant Kalsarpa Yoga

  Rahu er i det første hus, Ketu i det syvende hus og de andre planeter til venstre. Denne yoga er ry for at give ekstraordinære gevinster, men det kan også have en negativ indflydelse ægteskabelige lyksalighed.
  Kulik Kalsarpa Yoga

  Rahu er i det andet hus, Ketu er i ottende hus, en dårlig kombination for sundheden. Der er en stor chance for ulykker og tab for disse mennesker, og de kunne lide økonomiske trængsler.
  Vasuki Kalsarpa Yoga

  Rahu er i tredje hus , Ketu er i niende hus med de resterende planeter til venstre. Denne person vil blive angrebet af problemer med virksomhed og arbejde.
  Shankpal Kalsarpa Yoga

  Rahu vises i fjerde hus, Ketu i det 10. hus. Denne yoga styrer arbejdet. Denne person kunne fødes et uægte barn eller har et uægte barn. Denne yoga er ofte forbundet med angst og stress, men også har beføjelse til at præsentere høje politiske succeser eller en uventet i finanser
  Padam Kalsarpa Yoga

  Rahu er in. Den femte hus, Ketu er i 11. hus. Denne yoga beskæftiger sig med bekymringer og bekymring over at blive gravid eller holde børn. Det fører også tilsyn med relationer med venner.
  Mahapadam Kalsarpa Yoga

  Rahu er i det sjette hus, Ketu er i 12. hus. Denne person har problemer med fjender og lider af sygdomme. Men der er god indflydelse på politik og magt.
  Takshak Kalsarpa Yoga

  Rahu er i den syvende hus, Ketu er i det første hus. Spekulative tendenser besvære denne person i tillæg til ægteskabelig ulykkelighed.
  Karkotak Kalsarpa Yoga

  Rahu er i ottende hus, Ketu er i det andet hus. Personen har mange fjender, er opfarende og bør ikke forvente at arve fædrene rigdomme.
  Shankachood Kalsarpa Yoga

  Rahu er i niende hus, Ketu er i det tredje hus. Denne person har mange op-og nedture i livet, er opfarende og har en vane med at fortælle løgne.
  Ghatak Kalsarpa Yoga

  Rahu er i det 10. hus, Ketu er i fjerde hus. Retlige spørgsmål plager denne person. Men denne yoga også kan give høje politiske kræfter.
  Vishdhar Kalsarpa Yoga

  Rahu er i det 11. hus, Ketu er i femte hus. Dette er en nomadisk menneske, som ikke kan fastsætte en permanent plads. Der er problemer med børn. Én silver lining:. Han skulle opleve fred i de senere år
  Sheshnag Kalsarpa Yoga

  Rahu er i det 12. hus, Ketu er i det sjette hus. Denne person vil støde mange problemer med retssager og sundhedsspørgsmål -. Samt en overflod af fjender