| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yoga øvelser, der hjælper dig hoppe højere

  øge fleksibiliteten og muskelstyrke i bestemte muskelgrupper i dine ben, mave og ryg kan give dig mulighed for at springe højere. Yogastillinger, der forbedrer balance, koordination, core styrke og benstyrke bidrage til at øge den samlede muskelstyrke og stabilitet. Øve yoga sammen Regelmæssig praktisere springer med en hoppe reb eller springe sekvenser kan hjælpe med at opbygge benstyrke nødvendig for høje spring. Leg Rotation

  Leg Rotation eller Chakra Padasana er en positur, der involverer liggende på ryggen, løfte det ene ben ad gangen til en 45-graders vinkel fra gulvet og dreje den i en cirkulær bevægelse. Dette yogastilling bidrager til at opbygge de øvre benmuskler såsom quadriceps, IT band og hamstrings, som er afgørende for at hoppe højere. Den udgør også toner mavemusklerne og rygmarv og åbner op hofteled, som alle er gavnlige for den samlede fleksibilitet.
  Crescent Moon

  Crescent Moon udgøre eller Anjaneyasana, er en variation af en lunge, hvor armene er strakt ud til siderne og let buet til at ligne formen af ​​en halvmåne. Dette udgør styrker ben, ryg, skuldre og arme, samt builds udholdenhed, som hjælper med at give energi og styrke til at springe højere. Den udgør også forlænger benene, hvilket giver både fleksibilitet og benstyrke er nødvendig for at hoppe højere. Crescent Moon er en balancegang positur, og hjælper med at udvikle koncentration og koordinering, som er vigtige for at holde balancen, når springning.
  Warrior I og II

  Warrior I og II, eller Virabhadrasana A og B, står stillinger, hvor kroppen er i en lunge position. I Warrior I hænderne er rejst mod himlen og i Warrior II de er strakt i begge retninger fra kroppen og parallelt med gulvet. Disse udgør forbedrer smidighed og balance og styrke maveregionen. Begge kriger udgør bidrage til at styrke og forlænge lårmusklerne, der giver den fleksibilitet og udholdenhed til at skubbe fra jorden, når springning.
  Warrior III

  Warrior III udgør også kendt som Virabhadrasana C eller Dikasana A, er det sidste og mest vanskelige variation af Warrior positur. Stillingen er udført ved at balancere på den ene fod, hvilket bringer det andet ben til en 90 graders vinkel fra gulvet og strække armene og torso på linje med den forhøjede foden. Stillingen hjælper med at opbygge udholdenhed og balance samtidig toning maven, udvikle core styrke og udholdenhed for højere spring. Dette udgør er ideel til at forbedre spring-evner, da det samtidig styrker og strækker lår, hamstrings, kalve, ankler og hofter, som giver stærke og spændstig ben.