| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Genopbyg dine Arches Med Yoga

  Uanset om du blev født med flade fødder eller dine buer er svækket med tiden, kan yoga hjælpe lindre og styrke dine fødder. Traumer, kan aldring og endda gå i højhælede sko hele forårsage svage buer. Når understreget i disse scenarier, den bageste tibial senen, hvis primære handling er at løfte buen, løsner næsten som en elastik. Resultatet er svag, lave buer, som er mindre tilbøjelige til at håndtere kroppens vægt og bevægelse. Øv følgende yogastillinger tre til fem dage om ugen for at tone den tibiale sener og omkringliggende muskler. Ting du skal
  yogamåtte
  2 yoga blokke
  Vis Flere Instruktioner
  Mountain Pose
  1 Fokus på dine buer og træk op på de indre fodens muskler.

  Stå på toppen af ​​din yoga måtten, med dine fødder sammen. Balance din vægt ligeligt på hele bunden af ​​dine fødder, og aktivt løft dine buer.
  2

  Tryk dine fødder godt ned, bøj ​​din quadriceps, eller forsiden af ​​dine lår og strække benene opad .
  3 Mountain udgøre er grundlaget for mange yogastillinger.

  Inhale og nå toppen af ​​dit hoved mod loftet, som du ruller dine skuldre tilbage og strække dine arme ned langs siden. Tuck i din halebenet lidt, og holde dit blik ligeud. Hold i 10 dybe vejrtrækninger.
  Hero Pose med Block
  4

  Knæl på din måtten med knæene sammen, fødderne langt fra hinanden bag dig og toppen af ​​dine fødder presning til din måtten. Der bør være tilstrækkelig plads til at sidde mellem dine fødder.
  5.

  Anbring en yoga blok på sit bredeste side og horisontalt, i midten af ​​dine fødder. Læn dig tilbage på blokken, holde dine skinneben og toppen af ​​dine fødder trykke ind i din måtten.
  6 Som du forhånd, kan du strække dine arme over hovedet i Hero udgøre.

  Tryk håndfladerne ned på dine lår og sidde op høj. Hold i 10 dybe vejrtrækninger. Til sidst, vil du være i stand til at fjerne mursten og sidde direkte på gulvet.
  Intense Leg Stretch
  7

  Stå i midten af ​​din mat, vender det bredeste side. Trin eller hoppe fødderne cirka 4 til 5 meter fra hinanden.
  8. Hold ordentlig tilpasning i overkroppen samt underkrop.

  Placer dine hænder på dine hofter. Peg tæerne fremad, holder dine fødder så parallelt med hinanden som muligt.
  9

  Inhale som du løfter dit bryst, så udånder og bøje fremad i taljen. Udvid din rygsøjle og holde dit blik opad.
  10 Når du trykker dine fødder ned, ikke overstrække ydersiden af ​​dine ankler.

  Tryk i den yderste del af dine fødder, og bøj dine quadriceps, eller forsiden af ​​dine lår. Udånder dine hænder på gulvet, og hold i 10 dybe vejrtrækninger. Begyndere kan placere deres hænder på to yoga blokke til støtte, hvis de ikke kan nå.