| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Flere reps Vs. Tungere vægte

  Vægtløftning hjælper til både form og forstørre muskler. Udførelse mange gentagelser på et lettere vægt tendens til at forbedre muskeltonus, mens du løfter tungere vægte for færre gentagelser tendens til at fremme muskel vækst. De Science

  Muskler er sammensat af en bred vifte af muskelfibre, der udviser forskellige karakteristika, og disse fibre er undertiden kategoriseret som type A, B eller C. Alle muskelfibre arbejder på de samme principper, og alle producere mælkesyre som de kontrakt. Sondringen mellem disse tre kategorier er størrelse. Type A muskelfibre er de største og stærkeste, men i gennemsnit, de trætte efter blot et minuts arbejde, såsom at udføre otte gentagelser af en vægtløftning øvelse. Type B muskelfibre, mens ikke så stærk, mere udholdenhed har, trættende gennemsnitligt efter fem minutters motion, svarende til at udføre 30 reps af en øvelse. Type C muskelfibre er de svageste, men har den mest udholdenhed, klarer sig godt i 30 minutter eller længere, længe nok til at generere hundredvis af reps.
  Toning Muscle

  Forbedring muskeltonus kræver udvikle type B muskelfibre, da de er effektive fedt brændere, men vokser ikke så let som type A muskelfibre på grund af deres mindre størrelse. Type C muskler, er dog for lille til at give væsentlige resultater, så de er ikke i fokus i bestræbelserne på at tone muskler. Til tone muskler, bør enhver træning, der går mere end 20 reps, med en moderat mængde af vægt, være tilstrækkeligt.
  Muskelopbygning

  For at fremme muskel vækst, tungere vægte skal anvendes til at udføre omkring otte til 10 gentagelser af hver øvelse. Det er stadig muligt at udvikle større muskler ved hjælp af lettere vægte ved at udføre det samme antal reps, men i et meget langsommere tempo. Muskler vil vokse til at opfylde den ekstra modstand, og når den største type A muskelfibre er målrettet, musklerne bliver større og mere hurtigt i forhold til at fokusere på andre typer af muskelfibre.
  Burn Fat eller Gain Muskel?

  gange at tone muskler er bedre til at brænde fedt, men de kan ikke forstørre musklerne så markant som træning, der udvikler type A muskelfibre. Træning, der forstørre musklerne stadig forbrænde fedt. Men ved at bruge et meget begrænset antal gentagelser, så disse øvelser kroppen mere tid til at komme i betragtning, at den anbefalede tid til at vente mellem sæt er omkring to til fire minutter.
  Sundhedsmæssige fordele

  Træning med flere gentagelser og træning med tungere vægte er begge fremragende til fælles sundhed. Både til gavn for hjertet og lungerne, men træning, tone muskler er bedre til at forbedre omsætning, fordi musklerne holdes arbejder i længere perioder. Ikke desto mindre, når de arbejder ud primært at opbygge muskler, kan cirkulation forbedres ved at praktisere langsommere gentagelser.