| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Stretch Wrists

  Du tror måske der er kun et par måder at strække dine håndled, men tro det eller ej, snesevis af strækninger findes for at arbejde netop denne fælles. Nogle er mere indlysende, mens andre bruger fælles husstand eller arbejdsområde objekter til at hjælpe i øvelserne. Følg disse forslag til at tilpasse en stretching rutine passer til dine behov. Ting du skal
  Desk eller bord
  Arm stol
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Forbered håndled for atletisk aktivitet. Kom i push-up position, men hold din krop op med dine fingre på hver hånd peger indad, mod hinanden. Hold i fem sekunder, og derefter flytte fingrene så de nu peger fremad. Hold i fem sekunder. Fan fingre udad, så hver hånd peger i den modsatte retning. Hold i fem sekunder. Gentag.
  2

  Forebyg karpaltunnelsyndrom. Sid oprejst med håndfladerne opad og fingre fuldt sprede sig, hvile lige over lårene. Stræk så langt som du kan i fem sekunder, og derefter luk forsigtigt ind i en knytnæve. Gentag fem gange for at strække dine håndflader, håndled og fingre. Placér håndfladerne sammen, som om du beder. Albuerne skal pege udad.

  Holde dine hænder sammen, sænkes lige ned mod navlen og hold i femten sekunder, rotere håndfladerne, så dine fingre peger nu nedad og hæve dine hænder tilbage til udgangspositionen . Hold i femten sekunder og derefter gentage. Dette strækker dine underarme i tillæg til din palmer, håndled og fingre. Begge disse strækninger øge omsætning i dine hænder og arme.
  3

  øge styrken. Mens du sidder ved et skrivebord, hvile armene på stolens armlæn og placere håndfladerne nedenunder bordet foran dig, palmer op. Tryk opad, som hvis du løfter skrivebordet (faktisk ikke løfte skrivebordet), og hold i fem sekunder. Gentag. Det styrker din håndled flexors og modvirker karpaltunnelsyndrom. Næste, sidder lige i din stol og placere din venstre arm på stolen armlænet.

  Lav en thumbs-up med din venstre hånd. Med din højre hånd, trække sig tilbage på den venstre tommelfinger, men modstå spændinger og lad ikke din tommelfinger bevæge sig. Hold i fem sekunder. Gentag ti gange. Skift hænder. Næste gøre det samme strækning, men denne gang skubber i stedet for at trække. Dette styrker tommelfinger adductors og flexors samt forhindrer DeQuervain sygdom.
  4

  Stretch ved et rødt lys, under et møde eller mens du taler i telefon. Nogle strækninger er så simple, at ingen har at vide, du selv laver dem. For eksempel, træk forsigtigt hver finger og tommelfinger i hver retning. Dernæst drejes hver finger og tommelfinger i en cirkel.