| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man gør en to person Assisted Hamstring Stretch

  De hamstrings er en gruppe af muskler placeret på bagsiden øverst på låret. De strækker sig fra din bagdel til dine knæ. Disse muskler bliver stramt på mange mennesker. Hvis de bliver for stramme resultatet kan være en anstrengt eller trukket muskel. Desuden er stramme forstrækning muskler ofte en medvirkende faktor i kroniske rygsmerter. Når benmusklerne er stramme de trække ryggen og hofte muskler ude af trit, som kan placere unødig belastning på ryggen. Nedenfor er de trin for et støtteberettiget forstrækning strækning du kan gøre med en anden til dybt strække disse muskler. Ting du skal
  mat
  Vis Flere Instruktioner
  Assisted Hamstring Stretch
  1

  Når du strækker en anden, er det bedst at bruge din kropsvægt og lean ind versus skubbe vedkommende ind i stretch. Så snart du begynder at skubbe, vil receiverens automatiske reaktion være at stramme og modstå dig. I modsætning hertil er det, hvis du læner dig ind i strækning er meget mere behageligt at modtage, og det er lettere at give, da du ikke bruger muskelkraft.
  2

  Har modtageren ligge på gulvet på ryggen med deres bøjede knæ og fødderne fladt på gulvet. Få dem bringe deres højre knæ ind i brystet, og derefter rette benet, trykker foden til loftet.
  3

  Stand på deres højre side i en lunge position med højre fod frem omkring deres skulder eller armhulen, og din venstre fod i nærheden af ​​deres hofte. Stå tæt på personen, så du kan bruge god krop mekanik.
  4

  Med din venstre hånd lås deres hæl. Fatte det fast, men vær omhyggelig med at ikke presse for hårdt. Træk forsigtigt opad på hælen for at strække achillessenen placeret på bagsiden af ​​anklen. Placer din højre håndflade på den eneste af deres fod. Tryk forsigtigt tæerne ned bøje foden.
  5.

  Holding denne position begynder at kaste fremad og bruge din kropsvægt til at flytte modtagerens højre ben tættere på deres bryst. Gå indtil modtageren fortæller dig, at de føler et stræk. Sørg for at du ikke går for vidt. Modtageren skal være i stand til at tolerere dig at holde strækket i 30 sekunder
  6

  Har modtageren tage flere dybe indåndinger og slappe ind i stretch. Må ikke hoppe benet - hold strækket endnu. Modtagerens knæ behøver ikke at være lige. Det vigtigste er, at de skal føle det i ryggen øverst på låret.
  7

  Hold i tredive sekunder eller længere. Gentag med det andet ben.