| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Finger Fan Stretch

  Den menneskelige hånd er bemærkelsesværdig. Når det fungerer godt, kan det nemt gribe en tennisketsjer, klemme en tube tandpasta, så riv lint fra en trøje og ryste en anden hånd. Når muskler og led i hånden er træt eller stiv, kan disse enkle handlinger være udfordrende og smertefuld. Hand øvelser såsom finger fan stretch at bevare eller forbedre hånd og finger funktion og afværge skade. Den øvelse

  For at begynde finger fan stretch, forlænge dit håndled og slappe af din hånd og fingre. Luk forsigtigt hånden ind i et løs knytnæve med tommelfingeren hviler på ydersiden. Efter at have holdt knytnæve i flere sekunder, lufte gradvist fingrene udad, forlænge fingrene fuldt ud og skabe så meget plads som muligt mellem dem. Hold fanned-out stilling i fem til 10 sekunder, og derefter krølle dine fingre tilbage i en knytnæve. Gentag på hver hånd fem til 10 gange per session.
  Fordele

  fan strækning er let, tager lidt tid til at udføre og tilbyder fantastiske fordele. Atleter, musikere og andre, der bruger deres hænder for gribende kan bruge stretch at frigøre spændinger fra hånd og fingre. Kontoransatte vil finde lindring fra kramper, ømhed og stivhed i forbindelse med at skrive og holde en mus. Dansere vil værdsætte stigning i blodgennemstrømningen i hele hånden, hvilket fører til en mere delikat udseende og udtryksfuld hånd. Personer, der er ramt af gigt, karpaltunnelsyndrom og andre betingelser, der påvirker den hånd kan finde fan stretch reducerer ubehag, øger vifte af bevægelse og forbedrer hånd og finger funktionalitet.

  Tips

  p Hvis dine hænder er særligt stive eller smertefuld, prøv varmer dem under en varmepude eller i en skål med varmt vand i flere minutter, før du strække. Varmen vil hjælpe løsne spændte muskler og led, hvilket gør hænderne mere smidigt og lydhøre over for stretching. For de bedste resultater, tage hyppige pauser i løbet af dagen for at lufte dine fingre. Hvis du er på arbejde, skal du indstille din computer alarm til at gå ud hver 15 til 30 minutter som en påmindelse til at stoppe og strække. Udvikle en kort rutine, der kombinerer blæseren øvelse med andre grundlæggende strækninger for håndled, nakke, skuldre og lænd.
  Påmindelser og Bekymringer

  Når du lukker dine fingre før lufte dem, undgå at klemme for hårdt. Hold knytnæve forholdsvis løs og afslappet. Som du lufte fingrene udad, bør du føle en let, behagelig stretching fornemmelse i din håndflade, på bagsiden af ​​din hånd og langs fingrene. Øvelsen bør ikke være smertefuldt. Hvis du oplever smerte, når du strækker hånden, eller hvis du har mistanke om du måske har en tilstand, der kræver medicinsk behandling, skal du besøge din læge for en evaluering.