| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing i Calgary

  Calgary er i den sydlige del af Alberta, Canada. Byen ligger tæt på Rocky Mountains, hvilket gør det en velkendt destination for vintersport. Selvom bedre kendt for vinteraktiviteter såsom skiløb og snowboarding, byen er også hjemsted for mange kickboxing fitnesscentre og motionscentre. Tilmeld dig kickboxing klasser på nogen af ​​de mange faciliteter i Calgary at holde sig fit hele året. Calgary

  Calgary er den største by i Alberta-provinsen. Mange kickboxing klubber og fitnesscentre tilbyde uddannelse og fitness klasser for kickboxing. The National Kickboxing Calgary Northwest i Ranchview Drive NW og National Kickboxing Calgary Downtown i Street SE er affiliate klubber i National Kickboxing Edmonton, hvor du kan tilmelde dig som nybegynder eller at forbedre dine kickboxing færdigheder.

  Kickboxing

  Kickboxing er en kondition øvelse, der bruger kampkunst bevægelser. Fitness klasser består ofte af en varm-up, en række kickboxing teknik rutiner og et køle ned og strække periode i slutningen af ​​hver session. Bevægelser omfatter side-og front spark, ryg skydes samt boksning flytninger af jabs, kroge og uppercuts.
  Steder
  p Du kan tage kickboxing klasser fra City of Calgary Fritid. Pr. maj 2010 er klasser tilbydes til alle alder og evne niveauer i 12 rekreative faciliteter i byen, herunder på Village Square Leisure Center og diverse Vandmiljø og fitnesscentre i området.
  Fordele

  Kickboxing har mange fordele, herunder at forbedre din balance, smidighed, koordination og udholdenhed. Vægttab og afstresning er også nogle af fordelene ved kickboxing. Den konstante sparke og stansning med til at udvikle styrke og øge muskeltonus.
  Cost

  priser for kickboxing kurser varierer afhængigt af gym eller fitness klub. The City of Calgary Fritid tilbyder fitness kickboxing klasser for 101,85 dollar til 10 sessioner. The National Kickboxing Edmonton opkræver en indvielse gebyr på $ 99 og træning afgifter på 66,65 dollar per måned. Priserne er baseret på 2010 satser, og valutaen er canadiske dollar.