| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Training Tips & Drills

  Kickboxing træningsøvelser hjælpe en fighter for at øge styrken og forbedre hånd og fod hastighed. Kickboxers bruger øvelser til at arbejde på at sparke og stansning teknik, da de bruger begge typer strejker i en kamp. Arbejde med en partner, der har mere erfaring i løbet af øvelser vil hjælpe en kickboxer forbedre sine færdigheder i et hurtigere tempo. Heavy Bag Uddannelse
  Træn på den tunge taske til at øge slagkraft.

  Træning på en tung boksesæk vil øge udholdenhed og slagkraft. Før arbejder ud på posen, tape dine hænder og håndled for at forebygge skader. Brug boksehandsker eller tunge taske handsker under træningen. Sæt en timer i tre minutter, hvilket er længden af ​​hver runde, vil du træne på den tunge taske. Start træning ved at kaste nogle lys spark og slag til at løsne op. Cirkel omkring posen og forestil dig du kæmper en reel modstander. Hold dit hoved bevæger sig, for at simulere glider en punch. Efter den første runde slutter, tage et minuts pause. Drik noget vand og strække i hvileperioden. Indstil timeren for yderligere tre minutter, og derefter begynde den næste runde. Fortsæt med at arbejde på at sparke og stansning teknik under hver runde. Prøv at træne i mindst fem runder under træningen.
  Speed ​​Bag Uddannelse
  Train på en hastighed taske for at øge hånd hastighed.

  Kickboxing træningstips til at øge koordineringen af ​​hastighed taske arbejde. En hastighed pose normalt hænger fra en væg på omkring øjenhøjde. Posen er på størrelse med en fodbold og tillægger en drejelig der gør det muligt at svinge frem og tilbage. Rammer hastigheden posen udvikler hånd-øje koordination og hånd hastighed. Kicking posen hjælper en fighter arbejde på at måle afstanden til strejke en modstander i hovedet. Varier posen strejker mellem spark og slag i løbet af en træning. Prøv at uddanne sig til 10 tre-minutters runder, som vil arbejde på udholdenhed og samlede fitness.
  Skyggeboksning
  Shadow box til at arbejde på at sparke og stansning teknik.

  Shadow boksning hjælper med at forbedre en kickboxer fitness og slående hastighed. Stå foran et spejl under en skyggeboksning træning, da du vil faktisk ikke boks din skygge. Ved at se dig selv i spejlet, som du kaster spark og slag, kan du stedet eventuelle fejl i din slående teknik. Shadow box at varme op dine lemmer for en mere stringent træning, såsom en tung taske træning.
  Sparring
  Train med en partner, som vil skubbe dig i løbet af en sparring session.

  Sparring er et af de mest anstrengende kickboxing øvelser, da du er på den modtagende ende af strejker fra en modstander. Prøv at sparre med en partner, der er en bedre kickboxer end dig, som vil hjælpe dig videre som en fighter. Sørg for at bære hovedbeklædning og boksehandsker, og bruge en monteret talerør under en sparring session. Før du begynder, beslutte med din sparringspartner, hvor mange samlede runder til Spar og hvor lang tid hver runde vil vare. Hvile mellem hver runde og drikke noget vand. Hvis du eller din sparringspartner begynder at trætte eller komme til skade, stop session, hvis det er nødvendigt.