| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Tips om løbebåndstræning

  Gåture og løb er effektive metoder til motion, der forbedrer hjerte-kar-sundhed, muskulære udholdenhed og generel udholdenhed. Løbebåndet kan du komme i din vej arbejde uden besværet med at gå nogen steder, men det præsenterer nogle få bemærkelsesværdige forskelle i forhold til regelmæssig går eller løber. Byg det rigtige løbebånd træning rutine til at matche dine specifikke træningsmål. Programmer

  En af de primære fordele ved løbebånd er evnen til præcist at kvantificere din præstation i realtid. Du kan spore, hvor langt du går og hvor hurtigt du bevæger dig, mens du spore et væld af målinger fra forbrændte kalorier til din aktive puls. Gearet ombord løbebånd inkluderer fitness-programmer der strukturerer dit løbebånd session for dig. For eksempel kan du køre en 5K eller 10K ved et tryk på en knap, eller oprette en konstant skiftende session, hvor løbebåndet automatisk justerer tempo og hældning, som du går.
  Distance og Pace

  Fælles løbebånd rutiner omfatter tidsindstillede sessioner, hvor du kører med enten et sæt eller variabel tempo eller sessioner, hvor du dækker en bestemt afstand i et tempo, som du vælger. Enten type rutine kan give en grundig træning, så længe du går hurtigt nok, langt nok eller længe nok til at beskatte dit system. Tidsindstillet kører så du nemt passe dit løbebånd træning ind i din tidsplan, men du bliver nødt til at øge enten den tid af hver session eller løbebånd tempo som din krop justerer til rutinen.

  Intervaller

  at øge din puls, kan du bruge interval træning, hvor du kører så hårdt, som du kan for enten en kort tid, eller en kort afstand, så gå i et langsomt gå-tempo i 30 sekunder til to minutter før ramping det op igen. Gøre flere intervaller i løbet af 45 minutter eller en time.
  Incline

  Løbebånd giver også en hurtig metode til at justere vinklen på din træning. Jo stejlere hældning, den hårdere træning, du gør. Du kan blot hæve eller sænke hældning for et fast beløb af tid eller distance, men at ændre hældning periodisk forhindrer kroppen i at tilpasse sig den, hvilket giver dig en konsekvent hård træning. Stejle skråninger under intervaller skabe en hård, effektiv udøvelse så godt, men denne træning er ekstremt udfordrende og anbefales ikke for begyndere.
  Overvejelser

  Rest er afgørende for at køre intervaller og for distance arbejde. Du kan gå eller let løbetur på flere på hinanden følgende dage, men prøv at hvile mindst en dag i mellem hårde sprints eller lange ture på løbebåndet. De fleste løbebånd har grundlæggende stødabsorbering for at beskytte dine knæ, mens du kører, men effekten af ​​bevægelsen kan ikke helt afhjælpes. Over tid, at interchange distance arbejde med interval sessioner maksimere dine gevinster, forbedre din generelle fitness niveau og forhindre udførelsen plateauer.