| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Holdtræning Idéer

  De ideer til at oprette en gruppe øvelse klasse er kun begrænset af din fantasi. Mange fitness studios kombinere to træningsprogrammer i én for at skabe unikke klasse tilbud, såsom yoga med kickboxing, indendørs cykling med styrketræning og punk rock aerobic. Uanset om du kombinerer træning eller bruge traditionelle, prøvede og sande klasse formater, en række fitness-muligheder vil holde dig og dine deltagere kommer tilbage efter mere. Danseundervisning

  Mange gruppe træningshold er dansede-baseret. Aerobic dans klasser knytte en række bevægelser sammen til koreografi, der strømmer i 45 til 60 minutter. Andre dans klasser kan anvende en bestemt stil, såsom latin, punk, hip-hop eller balsal, at ophøje puls og forbedre deltagernes kondition. For eksempel begynde din klasse med en mavedans warmup på fem til 10 minutter til at forberede dine deltagernes sind og organer til dans klassen. Vælg motiverende musik og skabe koreografi til at gå med hver sang. Deres mønstre behøver ikke at være kompliceret. Brug 16 til 32 tæller mønstre for koret af sangen og gentage det hver gang omkvædet spiller. Køl ned med balsal dansetrin med partnere for at skabe et indbydende socialt miljø.
  Interval Klasser

  klasser baseret på intervaller bruger et mønster af en øget workout intensitet efterfulgt af et formindsket intensitet niveau. Disse typer af holdtræning klasser omfatter boot camps, kredsløb uddannelse, eller udendørs calisthenic klasser. Kredsløbet og interval klasser, kan ligeledes anvendes i vand-gruppe træningshold. For eksempel skriver motion bevæger sig på papir eller kort, før du kommer til klassen, derefter konfigurere kortene rundt i lokalet eller poolen dæk. Brug kardiovaskulære bevægelser såsom marcherende, jogging, sprællemænd og sjippetov vekslede med styrke bevægelser såsom pushups, squats, situps og lunges.
  Equipment-Based Klasser

  Mange klasser anvende udstyr - indendørs cykling klasser er udført på stationære cykler, mens akvatiske klasser bruger vand som medium for modstand og kredsløbstræning. Andre klasser bruger en balance boards, hoppe reb, dias, hulahopringe, stabilitet bolde eller mini trampoliner. Hula hoop giver en sjov træning, der brænder kalorier og forbedrer hjerte-kar-sundhed. Undervise i grundlæggende hooping færdigheder såsom taljen centrifugering og derefter gå videre til bevægelser, der snurre rundt rammen i hænderne, over hovedet eller omkring benene.
  Klasser efter Alder

  En måde at organisere og fremme din gruppe træningshold er efter alder. Klasser, der fokuserer på børnenes fitness og anti-fedme lære giver en vidunderlig samfundstjeneste. Børn kan lide at bevæge sig, så dit mål er at gøre denne bevægelse ind i en konsekvent træning. Spil som Mother-May-I og Duck-Duck-Goose nemt blive en fitness-træning. Hold energiniveauet højt og børnene beskæftiget ved hurtigt at flytte fra den ene aktivitet til den næste. Fokuser din klasse på senior befolkning til at forbedre balancen og trivsel på dette ofte oversete aldersgruppe. Du kan også fremme dine klasser til yngre eller midaldrende voksne at fremme socialisering og en sund livsstil.
  Strength-baserede Klasser

  styrketræning holdtræning klasser bruger en modstand værktøj til at forbedre muskelstyrke og udholdenhed. Forslag til resistens typer omfatter vægtede barer, håndvægte, modstand bands, medicin bolde, kettlebells eller suspension uddannelsessystemer. Legemsvægt baserede klasser bruges også til at øge styrken med øvelser såsom situps, pushups, squats og pullups. Klasser dedikeret til styrketræning er en stor drage til fitness deltagere, fordi det er noget, de normalt ikke vil gøre på egen hånd. Opret din styrkeklasse at målrette de store muskelgrupper, herunder skuldre, arme, bryst, ryg, core og ben. Undervis korrekt form til øvelserne og udfordre dine deltagere til at fuldføre tre sæt af otte til 12 gentagelser. Overvåg hvileperiode i mellem sæt og sigter på at holde det på 60 sekunder. Medtag en varm op, køle ned og strække til din styrke klasser.
  Sind /krop Klasser

  På de fleste sundhed klubber, vil du også finde klasser, der fokuserer på at forbinde sindet og kroppen. Disse gruppe klasser omfatter øvelser såsom yoga, pilates, balance træning, meditation og strækker klasser. En anden måde at fremme et sind /krop klasse er at mærke er som en kerne eller abs og tilbage klasse. Disse mat-baserede klasser ikke lade sindet vandre fordi enorm koncentration er nødvendig for at perfektionere workout formular. Også, ikke kræver nogen koreografi, så eleverne kan mentalt fokusere på at være i nuet.