| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Oblique funktionelle øvelser

  Dine skrå muskler er de muskler der findes på begge sider af din talje. Udførelse øvelser, der efterligner hver dag bevægelser, såsom vride og dreje, kan bidrage til at forbedre funktionen af ​​din mave obliques. Stærke centrale muskler, herunder stærke obliques, gør hver dag opgaver lettere og forbedre din udholdenhed. Muskler

  Ingen kan lide kærlighed håndtag, men svage obliques og svage mavemuskler kan forstyrre daglige funktioner. Stærke mavemuskler er nødvendige for stabilisering af din nederste del af rygsøjlen og hofter. Dine interne obliques stabilisere din rygsøjle og hjælpe i roterende din kuffert for bevægelser såsom vridning. De eksterne skrå muskler komprimere dine mavemuskler og flex og drej din rygsøjle. Stærke skrå muskler gøre de daglige funktionelle bevægelser nemmere med mindre stress på din ryg og hofteled.
  Funktionel træning

  Funktionelle øvelser efterligne dagligdags bevægelser, og også træne dine muskler til funktion i samarbejde med dit nervesystem for jævn bevægelse. Øvelser, der efterligner de naturlige bevægelser af de skrå muskler er funktionelle øvelser. Prøv nogle centrale roterende øvelser med modstand til at træne obliques. Forankre en modstand band til en væg i skulderhøjde eller bruge et kabel maskine. Stå med fødderne hip-bredde fra hinanden og gribe en modstand band med begge hænder. Udvid begge arme lige ud foran brystet. Drej overkroppen i taljen til venstre, som du trækker i kablet. Gentag denne øvelse på den anden side. Den forreste lunge med trunk rotation, mens du holder en medicin bold er også en god funktionel træning øvelse for obliques.

  Oblique Øvelser

  Funktionel skrå træning kræver bevægelser der efterligner de naturlige bevægelser af obliques i den virkelige verden situationer, såsom at vride på din talje. Du bliver nødt til at gøre rotation øvelser for at isolere de obliques og forbedre deres funktion. Yoga drejninger udført på gulvet på en måtte er gode øvelser til at arbejde dine obliques. Hold en medicin bold over din mave, når du laver abdominale drejninger til at tilføje en vis modstand til dine skrå øvelser. Den skrå stykket udføres på samme måde som en almindelig stykket, medmindre du twist din torso, så dine ben er hælder mod den ene side af kroppen, og du løfter din overkrop i den modsatte retning.
  Spot Reduktion Myte
  p Hvis du har kærlighed håndtag, laver skrå øvelser vil ikke slippe af med den side flab. Bøjning, vride og dreje din kuffert til at arbejde de skrå muskler kan forbedre skrå styrke, men disse øvelser vil ikke brænde fedt fra din talje. At forbrænde fedt og slank din talje, du skal gøre fedtforbrændende aerobe øvelser og reducere dit kalorieindtag. Vælg et afbalanceret træningsprogram, der omfatter aerob træning for fedtforbrænding, styrketræning for alle større muskelgrupper og funktionel træning til at gøre de daglige opgaver lettere.