| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordelene ved motion til forskellige aldersgrupper

  Der er ingen tvivl, at motion kommer med et væld af sundhedsmæssige fordele. Fra at opretholde en optimal vægt på at afværge sygdom og sygdom, spiller fysisk aktivitet en vigtig rolle i at holde dig sund. Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services, bør alle opretholde en fitness regime, der omfatter aerobic, muskel-styrke og endog knogle-styrke aktiviteter. Men motion påvirker forskellige aldersgrupper på forskellige måder. Uanset om du er en teenager eller en ældre medborger, er det vigtigt at vide, hvordan motion kan forbedre dit liv. Børn og Unge

  Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler, at børn og unge i alderen 6 og 17 får mindst en times fysisk aktivitet om dagen. For yngre børn, som regel det betyder at spille, uanset om det kører rundt udenfor, klatring en jungle gym eller ridning deres cykler. Ældre børn skal have mere strukturerede aktiviteter, der omfatter en cardio element og styrketræning, samt knogle-styrke øvelser, såsom at hoppe reb. Gør disse aktiviteter fører til forbedret kardiorespiratorisk sundhed, stærkere muskler og knogler, og lavere blodtryk og kolesterol. Motion mindsker også børnenes risiko for fedme og type 2 diabetes. Børn, der udøver sove bedre, og som følge heraf er i mindre risiko for depression, fordi de bedre er rustet til at håndtere følelsesmæssige udfordringer.
  Voksne

  Voksne 18 til 64 år har brug for en blanding af aerob aktivitet og muskel-styrke øvelse at høste de fleste sundhedsmæssige fordele. Aerobe aktiviteter som jogging, cykling eller spille tennis kan reducere din risiko for sygdom og sygdom og hjælpe dig med at bevare eller tabe sig. Disse typer af øvelser vil have en positiv indvirkning på hjerte sundhed, og de kan endda øge dit humør ved at lindre stress. Styrke-træning aktiviteter såsom vægt uddannelse eller legemsvægt modstand øvelser tilbyder mange af de samme sundhedsmæssige konsekvenser, men de vil også resultere i stærkere, slankere muskler og reduceret risiko for gigt. Motion kan også øge din knogletæthed, hvilket mindsker din risiko for knogleskørhed.
  Ældre

  Du høste mange sundhedsmæssige fordele fra motion, hvis du er 65 og ældre. Faktisk er opholder aktiv, en af ​​de bedste ting ældre voksne kan gøre for at holde sig sund og opretholde en selvstændig livsstil. Som med yngre voksne er aerobe og muskel-styrke øvelser centrale dele af et godt afrundet fitness-program. En aktiv livsstil bør føre til en bedre kardiorespiratorisk helbred og en reduceret risiko for ordregivende sygdomme og sygdomme, herunder slagtilfælde. Regelmæssig motion kan også mindske din risiko for knoglebrud, og hjælpe med at opretholde kognitiv sundhed, såsom hukommelse og mental bearbejdning.
  Øvelser for alle aldersgrupper

  Du er aldrig for ung eller for gammel til at starte en øvelse program. Uanset din alder, kan du vælge mellem en lang række aktiviteter og nyde fordelene ved forbedret fitness. Selvfølgelig er nogle øvelser bedre egnet til bestemte aldersgrupper, men aktiviteter som at gå, kan jogging, yoga eller løfte vægte alle være skræddersyet til din nuværende niveau af fitness.