| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er det første skridt til at være klar til at udøve?

  Kom godt i gang med motion betyder blot at gå ud af døren og starte din rutine, right? For nogle mennesker er der intet mere i det end det, men for andre, der starter en øvelse rutine betyder planlægning og nøje overveje deres muligheder. Hvis du er engageret i at udøve, har du allerede et skridt i den rigtige retning. Bare sørg for at du udstyret både fysisk og mentalt, og at du har det rigtige gear. Samlet Health

  Du vil måske føle sig mere end klar til at starte en øvelse program, men for en masse mennesker, at få en læges OK, før de begynder er nødvendig. Den amerikanske Rådet om øvelse anbefaler, at alle mænd over 45 år og alle kvinder over alderen 55 tale med en læge, før du starter en øvelse program. Hvis du har en hjertesygdom, oplever svimmelhed på en regelmæssig basis, har et fælles eller knogle tilstand eller har andre bekymringer omkring dit fysiske helbred, bør du også tale med din læge, før du begynder at udøve. Din læge kan sætte begrænsninger på den type øvelse, du kan gøre, eller intensiteten, hvor du gør visse øvelser. Når du får OK, sætte et mål for dig selv. Det kunne være en enkelt mål, såsom "Jeg vil gå tre dage om ugen," eller "Jeg vil udøve i 20 minutter, fem dage om ugen." Foreløbige intentioner kan hjælpe dig med at holde motiveret og give dig noget at arbejde hen imod. Spor dine mål ved at skrive dem ned og spore dine daglige fremskridt på en kalender.
  Gear

  Dernæst får den rigtige gear. At have den rigtige tøj og redskaber til motion tjener to formål. For det første ruster dig til at gøre øvelserne sikkert og effektivt. For det andet kan det sætte dig i den rette stemning. Købe en nice nye sports top med indbygget sports-bh eller nogle slanke løbesko kan motivere dig til at udøve. Selvfølgelig vil den type redskaber, du har brug for afhænger af øvelsen. Hvis du ønsker at gå eller gøre aerobic, for eksempel, er en simpel par cross-træning sko og behageligt tøj alt hvad du behøver, selvom kvinderne måske også brug for en sports-bh så godt. Til svømning, kan du bruge din almindelige jakkesæt, selvom en dragt designet til lap svømning, vil medvirke til at reducere træk og gøre dig hurtigere i vandet. Som du fortsætter med din træning rutine, kan svømmere tilføje beskyttelsesbriller og en svømmetur cap, vandrere eller cyklister kan tilføje i en musikafspiller. Hvis du ikke er sikker på, hvad gear du har brug for, få hjælp på en lokal sportsforretning. Derefter får det grundlæggende og tilføje elementer, som du får mere erfaring og forståelse for den type øvelse du laver.
  Lære at udøve

  Hvert type øvelse indebærer en vis grad af fingerfærdighed, styrke og balance - såvel som blot at vide, hvordan man udfører øvelsen korrekt og sikkert. Selv en motion som spadsereture indebærer nogle grundlæggende regler, som du måske ikke har overvejet. For eksempel, når du går til motion skal svinge armene i skiftende måde at holde hovedet højt og hage parallelt med jorden og rulle dine fødder fra hæl til tå med hvert trin. Da forkert formular kan føre til skader, kan du overveje at hyre en personlig træner eller coach til at arbejde med dig, som du kommer i gang. Du kan også deltage i gruppe fitness klasser, hvor en uddannet instruktør kan hjælpe dig med at udvikle gode form og teknik.
  Warm Up

  Lige før du starter en egentlig træning, du ' ll nødt til at tage et afgørende skridt: den varme op. Det kan tage et par dyrebare minutter, som du hellere vil bruge til noget andet, men varmer op er afgørende for gradvist at øge din puls og leverer mere ilt til dine muskler. Plus, kan det hjælpe dig med at øge din præstation. Det behøver ikke at være kompliceret, bare gøre øvelsen du er ved at gøre i et langsommere og lettere tempo. Hvis du er en cyklist, cykle langsomt i 5 til 10 minutter, eller indtil du har brudt en let sved. Hvis du er en jogger, gå til at varme op. Efter dette, vælger nogle mennesker til at gøre nogle lys strækker sig til at øge deres sortiment af bevægelse før motion. Prøv nogle dynamiske strækninger, såsom arm cirkler, sparker dine ben frem og tilbage, hofte rotationer og hals cirkler. Efter al den forberedelse, er du endelig klar til en træning.