| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Gør Water Træningsprogrammer Forbedre Bone Density More Than landbaseret klasser?

  De mest effektive øvelser for at forbedre knogletæthed opstår på land og ikke i vandet. Dog kan svømning og andre vandbaserede aktiviteter har nogle knogle-bygning effekt, og giver masser af andre sundhedsmæssige frynsegoder så godt. Sammen med motion, skal du vælge knogle-venlige fødevarer, der indeholder masser af calcium og D-vitamin Du vil også hjælpe med at beskytte dine knogler ved at undgå cigaretter og begrænse alkohol til to drinks om dagen, ifølge MayoClinic.com. Land Motion og Bones

  For maksimale knogle-bygning virkninger, skal en aerob motion være vægtbærende, hvilket betyder at det tvinger muskler og knogler til at arbejde mod tyngdekraften. Denne steder indvirkning på knoglerne, samtidig forårsager muskler til at trække sig væk fra knoglevæv og dine knogler reagerer på stress ved at øge mineral tæthed. Gå, løbe, danser, step aerobic og endda skubbe en tung plæneklipper vægtbærende aktiviteter, mens ridning en cykel er det ikke. Styrke-træning aktiviteter såsom at løfte vægte eller udfører crunches og squats også placere tilstrækkeligt pres på knogler til at hjælpe med at opbygge tæthed.
  Vand Motion og Bones

  vandet du er mindre modtagelige for de kræfter af tyngdekraften, og derfor vil ikke bygge knogletæthed samt med vægtbærende aktiviteter. Men der er stadig en vis fordel. En undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Sports Medicine and Physical Fitness" i 2008 viste, at postmenopausale kvinder opretholdt eller forbedret knogletæthed over syv måneder med en tri-ugentlige vand træningsprogram. Desuden viste en italiensk undersøgelse offentliggjort i "Clinica Terapeutica" i 2009, at en blandet program af både vand og vægtbærende øvelser bidraget til at bevare knogle kvalitet hos kvinder med lav knoglemasse-mineral density.

  andre vand-motion fordele

  Vand motion kan ikke vinde prisen for bedste knogle bygning, men der er masser af andre fordele. Aktiviteten er ledskånende, hvilket gør den ideel til gigtpatienter. Vandaktivitet også forbedrer humør, og varmt vand motion kan hjælpe med at lette depression, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. CDC bemærker også, at svømning, sammen med andre aerobe aktiviteter, kan bidrage til at forhindre eller forbedre diabetes og hjertesygdomme.
  Motion Retningslinjer

  Uanset om du vælger vand eller jord- baseret aerob motion, aktiviteten passer ind i din tidsplan mindst 2 1/2 timer hver uge, hvilket svarer til 30 minutter, fem dage om ugen. For endnu stærkere knogler, udføre også styrke-træning øvelse to til tre gange om ugen, så to dages hvile, før du arbejder de samme muskler igen. Hvis du har en vanskelig tid opfylder disse retningslinjer i første omgang, ikke presse dig selv - stop, hvis du bliver udmattet, og gradvist øge intensiteten og varigheden. Hvis du i øjeblikket ikke udøver eller har nogen sundhedsmæssige betænkeligheder, se din læge, før du starter en workout rutine.