| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fem minutters øvelser at slippe af kærlighed håndtag

  Kærlighed håndtag, brødkurv, reservehjul, muffin top, afsmitning. Uanset hvad du kan (u) kærligt kalder det, side fedt er ikke kønt. Det ekstra donut omkring din midten ikke vises natten, og det kommer til at tage lidt af vilje til at slippe af med det. Du bliver nødt til at fokusere på at spise rigtigt, sove godt og styrke din kerne muskler, især dine obliques. Elskovshåndtag ... Hvad er det?

  Obliques muskler er de lange muskler, der løber op og ned ad siderne af din overkrop og crisscross tværs foran, trækker i dine sider og definere din talje. Disse muskler danner et bælte på tværs af din midsection at støtte dit mellemgulv og indre organer. Obliques er centrale muskler, så de også bidrage til at støtte din ryg og trække din mave indad. Det lag af fedt, kan du overføre dine obliques gør op din "kærlighed håndtag." Man kan hjælpe med at reducere dem elskovshåndtag ved at styrke obliques, som vil trække dem strammere og give din talje en slankere udseende, sans reservehjul.
  Side Dips

  Side dips tvinge dig til at engagere dine stabilisator muskler og din kerne ved at afbalancere og bøje på samme tid. Lig på din side, så din krop danner en lige linje fra dit hoved til tæerne, og hæve dine hofter og ben fra jorden, der hviler på den nederste halvdel af din bund arm og ydersiden af ​​din bund foden. Styr dine hofter, som du giver dem til at synke mod jorden, før hæve back op til at danne en lige linje igen. Gentag 10 gange per side.
  Leg Roll

  Denne benet roll øvelse fungerer dine hofter, mave, ben, lænd og skuldre. Start med at ligge på ryggen med armene forlænget til dine sider. Tag en træningsbold og sætte det mellem dine ankler. Inhale og løft dine ben lige op, holde dine skulderblade på jorden. Udånder og langsomt sænke dine ben til højre. Ånd ind og vende tilbage til centret. Så udånder og sænke dine ben til venstre. Gentag denne bevægelse fem gange.
  Kaptajnens stol

  Sid på en straight-backed stol og placere dine fødder fladt på gulvet, hænderne krøllet under sædet kant. Sid ret op og tage en dyb indånding. Som du udånder, træk dine ben op og holde for en optælling af tre. Nu udånder og sænke dine fødder tilbage til gulvet. Gør dette til 10 reps.
  Twisting Crunch
  Twisting øvelser fokusere på at styrke dine obliques.

  liggende på ryggen, bøj ​​knæene med fødderne fladt på gulvet. Hold dine hænder tæt dine ører med dine albuer blussede ud til hver side. På en udånding, løft din højre skulder for at din venstre knæ. Derefter inhalerer og sænke din skulder. Gentag fra side til side for 10 komplette reps. Når du føler dig stærkere, kan du fremskynde denne øvelse for øget cardio og styrketræning
  Overvejelser
  p Du kan ikke få øje reducere din kærlighed håndtag -. Eller noget andet. En sund kost rig på frugt og grøntsager, magert kød og fornuftige valg kombineret med aerob træning og styrketræning er de eneste måder at konsekvent tabe og styre din vægt. Det lag af fedt, der dækker din midsection er som en lejer, der nægter at betale husleje, og det er tid til at underskrive en udsættelse varsel. Ud over at gøre sunde ernæringsmæssige valg og få regelmæssig motion, målrettet styrkelse af de skrå muskler kan hjælpe med at forme din talje og få mest ud af denne smukke talje, selv om det i øjeblikket lurer under en muffin top.