| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Muskler Sammentrækning Under Plank Motion

  Plank er en øvelse, der anvendes i mange fitness-aktiviteter, fra styrke klasser til centrale klasser, til pilates og endda yoga. Planken øvelse er muligvis så universel, fordi det er en fantastisk toner til hele kroppen. Brædder bruger din krops modstand og vægt til kontrakt fra dine skuldre til dine hæle, opbygning af styrke og udholdenhed. Skuldre og bryst

  Plank værker ind i de dybe muskler i skuldre, omkring skulderbladene og i brystet. At hjælpe med at holde din overkrop fra jorden og tage presset væk de mindre armmusklerne og håndled, skuldre og bryst muskler kontrakt og hold. I planke, skub dine skuldre væk fra dine ører og dine skulderblade ned ad ryggen. Udvid dit bryst og kraveben, og skub ind i dine hænder til at løfte ud af og dekomprimere skuldrene lidt.
  Arms

  Dine arme arbejder med skuldre og bryst at løfte din overkrop fra jorden. I planke, er dine arme i en lang linje, med skuldre, albuer stablet og håndled. Dette stakke dine led til at holde stammen ud af dine håndled. I planke, rulle dine triceps ud og tilbage som du skubber ind i dine hænder. Mærk hele din arm ordregivende at holde dig over jorden.
  Core

  muskel gruppe arbejder hårdest i planken er kernen. Kernen indeholder dine mavemuskler, ryg, sider af taljen og selv de toppe af dine hofter. I planke, til dette område kontrakter støtte de lemmer, samt selve kernen. Hvis back udgivelser, du ender løfte dine hofter for høje. Hvis din abs udgivelse, synke dig ind i dit lænden. I planke, tegne din navle i din ryg og forlænge dit haleben mod dine hæle. Prøv ikke at lade hofterne løfter over eller under skulderhøjde.
  Legs

  benene kontrakt en planke øvelse at hjælpe med at støtte den nederste del af kernen, som samt løfte benene selv fra jorden. Dine lår kontrakt på fronten til at hjælpe forlænge gennem bagsiden af ​​dine knæ. Dine inderlår klemme sammen for at holde dig fra at flytte til venstre eller højre. Dine hæle skubbe tilbage for at holde på bagsiden af ​​dine ben lige. Sammentrækning af hele din ben hjælper med at holde dig fra jorden.