| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvilken slags øvelser er svømning, cykling, og Walking

  Svømning, cykling og gang er meget effektive aerobe øvelser -? Aktiviteter, der øger din puls ved at bruge de store muskelgrupper uafbrudt i en længere periode. Regelmæssig aerob aktivitet hjælper dig med at styre din vægt og forbedre din generelle sundhed. Næsten hver fitness-niveau kan drage fordel af at deltage i en svømning, gåture og /eller cykling, fordi de er relativt let at lære, skånsomme og tilgængelige. Aerobic Fordele

  Aerob motion, også kaldet cardio, hjælper dig med at forbrænde kalorier, hvilket hjælper med vægtkontrol. Når du brænder og forbruge lige mange kalorier, din vægt forbliver den samme - spiser for mange og brænde for få, og du vil tage på i vægt. Gåture på en 4-mph tempo, vil en 155-pund person brænde 167 kalorier på 30 minutter. Svømning vil brænde 223 kalorier og cykling på en flad vej mellem 12 og 14 mph vil brænde 298. Regelmæssig cardio også holder dine kardiovaskulære, respiratoriske og muskel-systemer sunde, forebygge sygdomsforekomst og progression. Cardio kan løfte dit humør og øge din energi niveauer. Din søvn og sexliv kan også forbedre med regelmæssig cardio øvelse.
  Anbefalinger
  p Du kan bruge enhver kombination af svømning, cykling og gang for at opfylde Centers for Disease Control og forebyggelse retningslinjer af 150 minutters moderat intensitet cardio eller 75 minutters energisk intensitet cardio ugentligt. Hvis du foretrækker at gå, gå 30 minutter om dagen, fem dage om ugen. At blande det op, kan du svømme eller cykle for et par af dem træning. Hvis du ønsker at opleve større sundhedsmæssige fordele eller tabe sig, stræbe efter længere sessioner. CDC bemærker, at 300 minutter af moderat intensitet motion er endnu mere effektiv i afværge kronisk sygdom og hjælpe stigning levetid.
  Intensitet

  Brisk walking er generelt betragtes som moderat intensitet, mens svømning omgange, cykling op ad bakke eller cykling i et tempo hurtigere end 10 mph anses energisk intensitet. Du kan vælge kraftig intensitet øvelse, hvis du er mere fit, eller ønsker at få din træning gjort i en kortere periode. CDC siger, at hvert minut af kraftig intensitet cardio er lig med det dobbelte tid på en moderat intensitet. Så hvis du er på kort tid, kan du få at opfylde dine daglige behov ved at svømme omgange i 15 minutter i stedet for at gå på løbebåndet i 30. At afgøre, om du arbejder på et moderat niveau, så tjek din puls og åndedræt sats - begge burde være forhøjet. Du skal føle det som om du kan føre en samtale, men ikke synge. En stærk intensitet gør du føle, at du trækker vejret endnu mere kraftigt, og taler mere end et eller to ord burde være svært.
  Hvilken er bedst?

  Typen af motion du skal gøre regelmæssigt virkelig afhænger af din personlige præferencer og situation. Hvis du ikke har adgang til en facilitet med en pulje, svømning er nok ikke en god mulighed. For eksempel, hvis du er mere end 50 pounds overvægt kan cykle være det bedste valg, fordi det sætter lidt stress på dine led. Hvis du bor i et klima med ekstreme temperaturer eller en masse regn, kan cykling udendørs være upraktisk. Walking er en øvelse næsten alle kan gøre, og du har brug for næsten ingen ekstra gear, bortset fra en kvalitet par travesko. Vær kreativ med hvor du går - dit nabolag, lokale stier eller endog mall tilvejebringe åbne rum for din træning

  .