| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvilke gode ting sker for din krop under intens træning?

  Intensiv motion kan være en effektiv måde at fakkel kropsfedt, opbygge styrke og forbedre hjerte-kar-udholdenhed. Den holder også din krop fyldt med masser af feel-good neurotransmittere kendt som endorfiner. Uanset om det er high-speed drift, sport, backpacking, svømning eller vægtløftning, kan intensiv motion hjælpe med at gøre din krop stærkere og sundere. Men det er vigtigt at huske, at ikke alle intensive øvelser er sikkert for alle. Hvad der kan betragtes intens motion for én person kan næppe bryde en sved for en anden. På grund af dette, bør du kun udføre øvelser, der løfter din puls til et godt stykke under din maksimale puls. Endorfin Rush

  Endorfiner er Moder Naturs måde at tilskynde dig til at udøve. Hvis du nogensinde har oplevet post-workout bliss, chancerne er du er fortrolig med de behagelige effekter af endorfiner. Som dine muskler arbejde hårdere, din hjerne begynder at frigive disse humør-styrke kemikalier som naturlige smertestillende midler. Som en bivirkning, hjælpe disse små neurotransmittere øge dit humør og bidrage til, hvad der ofte kaldes en "runner høje." Mens selv afslappet motionister sandsynligvis opleve effekten af ​​endorfiner, jo mere intens din træning er, desto større bliver den mængde frigivet i løbet af din træning, ifølge en undersøgelse offentliggjort i et 2001 nummer af "European Journal of Applied Physiology".
  Cardiovascular Endurance

  Intensiv motion tvinger dit hjerte og lunger til overarbejde for at levere frisk blod og ilt til dine muskler. Dette forårsager din puls til stiger, når du begynder at trække vejret hårdere for at kunne modstå de krav din træning. Heldigvis over tid, forbedrer din kardiovaskulær udholdenhed til det punkt, at det tager længere og længere tid at blive forpustet. Dette er grunden til ikke-atleter ofte befinder sig forpustet efter kun et par minutter af intensiv aerob træning. For at holde dit hjerte-kar-system i god form, American Heart Association anbefaler 25 minutters kraftig, intens aerob aktivitet tre dage om ugen.

  Brænde kalorier

  Vægttab er måske den mest annonceres sundhed fordel for intens motion. Kort sagt, jo flere kalorier du forbrænder off på en dag, jo hurtigere vil du finde dig selv at tabe sig. Ligesom alle motion aktiviteter, en mere intensiv din træning jo flere kalorier du vil brænde per time. For eksempel kan en voksen gå med en hastighed på 2 km /h forvente at brænde 204-305 kalorier, afhængigt af hendes kropsvægt, ifølge MayoClinic.com. Men bump, at op til en hastighed på 8 mph, og du er mere tilbøjelige til at brænde mellem 861 og 1.286 kalorier. Hvis du forsøger at tabe sig, kan intensiv motion hjælpe dig med brænde flere kalorier hver dag. Ud at køre, omfatte andre intens træning basketball, backpacking, tennis og trappe klatring.
  Sikkerhedsmæssige bekymringer

  alle dens fordele, intensiv motion giver en række farer for dit helbred. For eksempel kan højhastighedstog være problematisk, hvis du har svage led i dine knæ og ankler, eller prøv at køre på steder fuld af forhindringer som trærødder eller sten. Ligeledes kan intens motion også være farligt, hvis du ikke holde styr på din puls. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler bestemme din maksimale puls ved at trække din alder fra det antal 220. For eksempel, hvis du er 50 år vil din maksimale puls være 170 slag i minuttet. Når de deltager i intensiv træning, er det vigtigt, at du holder din puls under 85 procent af dette tal, for eksempel, 144 slag i minuttet. Tal med din læge, før du prøver nogen form for intensiv motion for at sikre, at du er rask nok til at deltage.