| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • De mest Aktivering Abdominal øvelser

  Effektiv grundlæggende uddannelse er noget, som folk stadig forsøger at mestre. Ønsket om flade, stærke og funktionelle abs er enorm, men mange mennesker stadig ty til de samme gamle skole sit-ups og crunches at opnå den abs, de ønsker. Nøglen er at aktivere alle muskler i kernen, som omfatter rectus abdominus eller "6-pack" muskler og obliques, men også de interne mavemuskler af den tværgående abdominus og interne obliques. Disse muskler er ansvarlige for core stabilisering og kropsholdning og handle som et bælte på hele dit midsection. Traditionelle crunches ikke rettet mod de muskler. Vælg øvelser, der arbejder alle områder af abs for de bedste mulige resultater. Sprints

  Sprints er nok den mest undervurderede abdominal øvelse, fordi folk ikke normalt forbinder dem med abs. Ifølge Jade Teta, styrke og konditionering specialist, er spurter den bedste øvelse for aktivering total kerne. Sprints generere mest kraft i abs, fordi din krop har at forblive stive og opretstående, mens rejser frem, som dine arme og ben pumpe hårdt. En 10-sekunders sprint kan aktivere den interne muskulaturen i abs større end 10 minutter af traditionelle abs øvelser. En ekstra bonus er, at sprints er en meget intens aktivitet, og derfor fakkel kalorier længe efter din sprint er afsluttet, hjælper til at brænde kropsfedt for at give dine mavemuskler muskler at vise.
  Hængende ben elevatorer

  Hængende ben elevatorer indebærer holder fast høj bar med benene suspenderet fra jorden og løfte dine knæ op til brystet. Dr. Len Kravitz fra University of New Mexico forklarer, at hængende øvelser er effektive, fordi dine mavemuskler er nødt til at stabilisere hele din bækken under den handling at løfte dine ben. Start med bøjet knæ elevatorer til at reducere presset på lænden. Som du løfter, vippe dit bækken opad for at understrege den abdominal crunch og derefter langsomt og med kontrol, sænke dine ben ned igen. Gør ikke hængende ben elevatorer, hvis du har-lavere tilbage spørgsmål, da de kan forværre dem.

  Cykel Crunches

  Cykel crunches er en total-core motion, fordi de involverer torso vridning, knasen og ben løft. I en undersøgelse foretaget af den amerikanske Rådet om øvelse, var cykel crunches de mest effektive til at aktivere rectus abdominus og overgås kun af ben elevatorer på aktivering af obliques. Hold bevægelserne langsom og kontrolleret. Start med at ligge på ryggen med armene bag hovedet. Derefter vride din krop ved at røre ved din højre albue til venstre knæ og samtidig udvide dit højre ben helt lige. Langsomt skifte og gentag for 15 til 25 gentagelser, eller indtil du føler en god forbrænding.
  Standing Medicine kuglerotationer

  Siden hele din kerne er involveret med kropsholdning og opretstående stabilitet , er det fornuftigt, at mange store abs øvelser ske i stående stilling. Medicin bold træ koteletter, startende med bolden op over din højre skulder og svinge bolden på tværs af din krop til at slutte af med det ved din venstre knæ, og tilbage igen, ikke kun aktivere alle de centrale muskler, men simulere daglige aktiviteter at leve, sådan som at sætte væk dagligvarer eller nå at få fat i noget. Medicin bold buer, hvor du holder bolden ved din venstre knæ, og derefter svinge den over hovedet i en bue bevægelse slutte af med din højre knæ er også en effektiv bevægelse for at stimulere hele kerne.