| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til at tabe med en lav Resting Metabolic Rate

  Vægttabet kan være en smerte, især hvis du har en mindre dengang kooperativ stofskifte. Hvis din krop ser ud til at holde på kalorier den måde en ødeland klamrer sig til sin tegnebog, kan kampen om den bule være særligt frustrerende. Hvad værre er, kan kost og motion faktisk gøre tingene værre ved at nedsætte en allerede handicappet stofskifte. Være smart med vægttab ved at ansætte strategier, der vil fyre op kroppens kalorie-brændende ovn, hvilket gør det nemmere at falde uønskede vægt. Instruktioner
  1

  Kast dig ud i høj intensitet interval træning (HIIT). Denne type træning beskæftiger gentagne intervaller bestående af en periode på maksimal indsats efterfulgt af en kort restitutionsperiode. En stor ting om HIIT er, at det hæver din hvile stofskifte ved at øge din overskydende post-øvelse iltforbrug, som holder din krop forbrænder kalorier ved en forhøjet sats for timer efter din træning session er slut.
  2

  Indarbejd styrketræning til at øge muskelmassen. Muskler forbrænder flere kalorier i hvile end fedt gør, og da dit mål er at mindske kropsfedt, det betaler sig at afhente vægte. American College of Sports Medicine anbefaler at engagere sig i styrketræning to til tre dage om ugen. For at maksimere muskel hypertrofi for muskel gevinster, udføre 3-5 sæt af 8 til 12 gentagelser per øvelse.
  3

  Spis små måltider i løbet af dagen. Hvis din krop har en stabil forsyning af næringsrige fødevarer kommer ind, vil den brænde kalorier mere frit. Spis 5-6 små måltider hver dag, fordelt tre til fire timer fra hinanden, og aldrig springe morgenmaden.
  4

  Hold kalorieindtag tilstrækkelig. Selvom du skal oprette en kalorie underskud for at tabe, skære kalorier også drastisk i et forsøg på at tabe sig hurtigt kan skabe ravage på dit stofskifte. Medmindre du er under en lægens ordrer, der ikke begrænser dig selv til mindre end 1.200 kalorier om dagen.