| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Jogging & Vægtøgning

  Jogging er en effektiv måde at forbrænde kalorier for at tabe fedt i hele kroppen, så hvis du er jogging og oplever vægtøgning, er det tid til at tage et nærmere kig på din træning regime og kost. Vægtøgning skyldes ofte indtager flere kalorier end du brænder, men ved at gøre et par enkle justeringer, kan du komme tilbage på sporet mod dine vægttab mål. Vægttab og Gain

  Når du opretter en kalorie underskud, som opstår ved at brænde flere kalorier end du indtager, vil du forbrænde fedt. Oprettelse dette underskud kræver typisk regelmæssig motion og bevidsthed om dit kalorieindtag. MayoClinic.com bemærker det tager et underskud på 3.500 kalorier for at tabe 1 pund. Hvis du har indstillet et vægttab mål om at tabe 1 £ pr uge og planlægger at motion dagligt, så prøv at tage et gennemsnit en daglig underskud på 500 kalorier.
  Jogging kalorier forbrændt

  Selv om det kan være svært at spore, præcis hvor mange kalorier du forbrænder hver dag, som du forsøger at oprette en kalorie underskud, regelmæssig løbeture kan hjælpe dig med at nå en kalorie underskud. Det amerikanske Department of Health og Human Services anbefaler at få 300 minutter af moderat tempo aerobe motion om ugen til at føre til flere sundhedsmæssige fordele, herunder vægttab. Harvard Medical School rapporterer en 155-pund person, der løbe 5 mph i 30 minutter vil brænde 298 kalorier,. Som sådan, en timelang jog fem dage om ugen kan hjælpe dig med at opfylde de 300 minutters retningslinje til at tabe

  kosten overvejelser
  p Hvis du jogger konsekvent, men fortsætter med at tage på i vægt, er det sandsynligt, at dit daglige kalorieindtag er for høj. Center for Ernæring Politik og Promotion tilråder, at for vægt vedligeholdelse, bør kvinder i alderen 31 og 50 forbruge 1.800 til 2.200 kalorier per dag, mens mænd i samme demografiske skal forbruge 2.200 til 3.000 kalorier per dag. Bodybuilding.com foreslår at reducere dit daglige kalorieindtag med 500 kalorier til at hjælpe dig tabe sig.
  Øget muskelmasse

  Det kan være svært at måle din muskelmasse, men Hvis du jogger hyppigt, gøre smart kostvalg og fortsætte med at opleve vægtøgning, kunne resultatet skyldes at øge din muskelmasse og udligner det fedt, du har tabt. Hvis du gør det er især muligt, hvis du udfører styrke-træning øvelser regelmæssigt. Fordi fedt og muskler spiller en rolle i fastsættelsen af ​​din vægt, kan du overveje at besøge en læge for at få din fedtprocent testet.