| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hurtigste måder at befri overskydende fedt fra kroppen, mens slankekure

  Slankekure kan virke som en lang, langsom tur præget af træthed, sult og afsavn. Og i slutningen af ​​dagen, er der ingen mulighed for at vide, hvis de pounds du har mistet var uønsket fedt, eller bare vand og spildt muskel. For at fremskynde vægttab proces, og tappe fedtdepoter, er du nødt til at kombinere gode ernæringsmæssige praksis fedt-brænding fysisk aktivitet. Styrketræning Revs dig op

  Resistance uddannelse er en af ​​de bedste strategier for at fremskynde fedt tab, mens slankekure. Begrænsning dine kalorier kan få dig til at miste muskler, hvilket fører til et fald i den daglige basale stofskifte eller BMR. Når din BMR falder, du forbrænder færre kalorier om dagen, hvilket kan bremse hastigheden af ​​dine vægttab. Styrketræning øger din muskelmasse, hvilket igen omdrejninger op dit stofskifte, få dig til at forbrænde flere kalorier hele dagen lang. En undersøgelse offentliggjort i "Fedme" fundet, at personer, der gjorde modstand uddannelse, mens på en kaloriefattig diæt bevaret både deres lean masse, og deres energiforbrug i hvile-niveauer, mens patienter, som gjorde kun aerob træning tabt lean masse og havde lavere energiforbrug ved hvile.
  Interval Training Øger Fat Loss

  Aerob træning kan være et værdifuldt fedttab værktøj, hvis du indarbejde højintensive intervaller i din træning. I en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Applied Physiology," forsøgspersoner, der gjorde to uger af høj intensitet interval træning eller HIIT, viste en signifikant reduktion i kropsfedt. Et eksempel på HIIT træning ville være en gåtur /køre programmet skiftevis tre minutter af rask gang med to minutters løb. Gentag denne cyklus seks til 12 gange, for en session varighed 30 minutter til en time. Et lignende program kunne gøres på en stationær cyklus eller elliptiske træner.

  Frugt og grøntsager Squash Hunger

  Når dagligvarer, Dieters ofte kigge efter forarbejdede fødevarer der hævder at have reduceret kalorier og fedtfattig. Men ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, friske frugter og grøntsager er en bedre satsning. De er naturligt lavt i kalorier og højt indhold af kostfibre, hvilket gør du føler dig fuld. Og friske råvarer er pakket med næringsstoffer, som hjælper tilfredsstille cravings samtidig give vigtige vitaminer og mineraler for at holde dig sund.
  Vand holder du tømte og Full

  For at fremskynde fedt tab, grøft diæt sodavand og fugter med rent ferskvand. En undersøgelse offentliggjort i "Journal of American Diætetiske Association" fundet, at overvægtige Dieters, der drak to kopper almindeligt vand før hvert måltid tabte i gennemsnit af 5 pounds mere over en tre-måneders periode end patienter, som ikke gjorde. Vand gør du føler dig fuld og hjælper flush toksiner fra dit system. Hvis almindeligt vand ikke appellerer til dig, jazz det op med kiler af frisk lime eller citron.