| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Cardio Øvelser så god som elliptiske maskine

  Den elliptiske træner kan du forbrænde betydelige kalorier og forbedre hjerte sundhed samtidig lægge minimal stress på dine led. Denne hulking cardio maskine funktioner pedaler fastgjort til glidende skinner, som du skubber frem og tilbage til arbejde din underkrop. Mange modeller tilbyder også arm poler, at du flytter sammen med pedalerne for at øge intensiteten og arbejde overkroppen. Lige så effektivt som den elliptiske består i at hjælpe dig med at opfylde din sundhed og fitness mål, at finde et par andre øvelser, der svarer tillader dig at opleve sort i din rutine. Variety forhindrer kedsomhed og hjælper dig med at undgå ydeevne plateauer. Kalorieindhold brænde

  En 30-minutters session på elliptiske forbrændinger i gennemsnit 335 kalorier for en 155-pund person. Hvis du pedal på en stationær cykel på en energisk intensitet for samme periode, vil du forbrænde 391 kalorier. En ski maskine, der tilbyder bevægelse ligner den elliptisk, hjælper dig med at forbrænde 353 kalorier, og en løbetur på løbebåndet på et 5,2-mph tempo forbrændinger omkring de samme 335 kalorier. En undersøgelse offentliggjort i "Journal of Strength og Conditioning Research" i juni 2010 bekræftede, at hvis du træner med en tilsvarende hastighed af opfattet anstrengelse på løbebåndet og elliptiske, vil du opnå den samme kalorieindhold-brænding fordele.

  Fitness
  p Hvis dit primære mål er at forbedre din fitness niveau, kan du bruge løbebånd eller trappe klatrer som et alternativ. I juni 2004-udgaven af ​​"Journal of Sports Medicine og Fysisk Fitness" udgivet en undersøgelse af de metaboliske og cardiorespiratory effekter af 12 ugers tre-dages-per-ugers uddannelse på en elliptisk træner, et løbebånd eller en trappe klatrer. Forskerne fandt, at når deltagerne arbejdede på et lignende intensitet og volumen, deres resultater var stort set den samme i form af fitness forbedringer. "Journal of Strength og Conditioning Research" undersøgelsen også håndhæves, at løbebånd kan tilbyde de samme forbedringer i iltforbruget - et mål for fysisk kondition -. Som en elliptisk træner
  Low Impact

  Dine fødder er altid fast på pedalerne under en elliptisk træning, så det er lettere på dine led end at køre eller stor effekt klasser såsom trin aerobic eller kickboxing. Den stationære cykel og rækken maskine tilbyder lignende skånsomme måder at udøve. Dr. Edward R. Laskowski af Mayo Clinic bemærker, at gå på et løbebånd og bruge en elliptisk trainer sted omkring den samme mængde kraft på dine led så godt.
  Rehabilitation
  < p> En fysioterapeut eller læge kan ordinere ellipsetræneren som en måde at opbygge kondition og Rehab gangart problemer. En undersøgelse offentliggjort i juni-2011 spørgsmålet om "Bevægelse & Posture" fundet, at løbebånd walking og elliptiske træning kan forbedre overground evnen til at gå i handicappede deltagere. Cykling kan have visse fordele i uddannelse din ben koordination, men det gør ikke efterligne bevægelsen af ​​gang samt en elliptisk eller løbebånd.