| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Energiske øvelser

  Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) anbefaler du træner aerobt ved en moderat intensitet 150 minutter om ugen. Du kan høste de samme fordele i den halve tid ved at arbejde ude på en energisk intensitet. Kraftig intensitet øvelse hæver din puls markant og føles ubehageligt. Hvis du kan tale let under træning, chancerne er du ikke arbejder på en energisk tempo. Fysiologiske parametre

  CDC siger kraftig aktivitet generelt brænder mere end 7 kalorier per minut. Du kan også måle intensiteten af ​​en øvelse at bruge en måling af METS. Definer en MET som energi, der bruges til at understøtte hvile eller siddende. Så en aktivitet, der koster 2 METS kræver dobbelt så meget energi som sidder ned. Øvelser, der sætter lighedstegn mellem til 6 METS eller flere er energisk.
  Måling

  kalorier brændt og METS er svære at måle, dog. Ved hjælp af en simpel snak test kan også hjælpe dig med at afgøre, om du arbejder på en energisk niveau. På et moderat intensitet, kan du tale i hele sætninger, men kan have problemer med at synge en sang. Når man arbejder på en energisk intensitet, kun to-til tre-ords sætninger er mulige uden at tage et åndedrag. Du kan også måle intensiteten ved at bære et hjerte-rate monitor. Træk din alder fra 220 for at finde din maksimale puls. For en aktivitet for at være energisk, skal din puls konsekvent falder mellem 70 og 85 procent af dette maksimum.
  Eksempler

  Løb er blot ét eksempel på kraftig aktivitet. Racewalking i et tempo af 5 mph eller hurtigere tæller, som gør cykling 10 mph eller hurtigere. Vandreture, bjergbestigning og svømning energiske omgange er andre udendørs aktiviteter, der betragtes energisk. I gymnastiksalen er et kredsløb-træning eller høj intensitet calisthenics workout energiske øvelser. Brug cardio maskiner, herunder letvægtsroer og trappe bjergbestiger, at hæve din puls til de 70 til 85 procent zone kvalificerer også. Mange sportsgrene giver dig en energisk træning. Spil en singler tenniskamp, ​​leder til en boksekamp Rink eller deltage i kampsport.
  Overvejelser

  Når man overvejer, hvad der er kraftig aktivitet, er du også nødt til at tage højde din kondition. For nogen overvægt og vant til motion, kan en 10-minutters frisk gåtur på en 3,5 mph tempo være energisk. En triatlet med en elite niveau af fitness ikke ville få en energisk træning ud af en sådan begivenhed.