| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan en manuel løbebånd Hjælp brænde mave Fat?

  Hvis du fange dig selv stående foran spejlet og stikke på din mave fedt, er du ikke alene. Centers for Disease Control og Forebyggelse rapporterer, at mere end en tredjedel af amerikanerne er overvægtige. Selv om en sådan diagnose er alvorlig, er det muligt at tabe sig og opbygge en sund krop gennem øvelse. Hvis du har adgang til en manuel løbebånd, vil du være i stand til at forbrænde fedt i hele kroppen, herunder omkring din mave, for at nå den ønskede vægt. Belly Fat Risici

  Du vil måske være i stand til at skjule din mave fedt med tøj, men selv om det er ude af syne, er det stadig at sætte dit helbred på spil. MayoClinic.com advarer om, at mave fedt består ikke kun af det fedt, der sidder lige under huden. Det omfatter også visceralt fedt, som pakker området omkring dine indre organer. Sundhedsrisikoen ved overskydende mave fedt omfatter en stigning i din risiko for hjerte-kar-sygdomme, diabetes og kræft. Blandt mænd, kan mave fedt også føre til søvnapnø.
  Spot Reduction

  Selv hvis du ønsker at alene reducere din mave fedt, vil du ikke være i stand til gøre det uden også at brænde den samlede fedt i hele kroppen. Teorien om, at du kan målrette en bestemt fedtstof zone for afbrænding kaldes spot reduktion, og den amerikanske Rådet om Motion rapporter er det en almindelig fitness myte. Gennem gentagne gå eller jogge på en manuel løbebånd, kan du dog forbrænde kalorier nok til at tabe fedt omkring din mave og i hele din krop.
  Kalorieindhold brænding

  Når du løbende kan forbrænde flere kalorier end du indtager, din krop ind i en fase, kendt som en kalorie underskud. Dette underskud er nøglen til vægttab og er typisk muligt gennem hyppig motion og en reduktion i dit kalorieindtag. En kalorie underskud på 3.500 kalorier vil føre til tab på 1 pund. De kalorier du forbrænder på en manuel løbebånd afhænger dit tempo. Harvard Medical School rapporterer en person, der vejer 185 pounds vil brænde 178 kalorier på 30 minutter til fods med 3,5 mph, 222 kalorier på 30 minutter til fods til 4,5 mph og 355 kalorier på 30 minutters jogging ved 5 mph. Til formål at tilbringe mindst fem timer om ugen på den manuelle løbebånd til at hjælpe dig tabe sig.
  Reduktion kalorieindtag

  Selv hvis du bruger meget tid på at øve på den manuelle løbebånd hver dag, kan du kæmper med at tabe sig, medmindre du tage dit kalorieindtag. En fremgangsmåde er at tælle kalorier, men ACE bemærker du kan reducere dit kalorieindtag gennem en række enkle strategier. Disse strategier omfatter skære dit måltid størrelse med 10 procent, hvilket øger din næringsstof forbrug ved at indtage frisk frugt, grøntsager og korn, reducere dit indtag af alkohol og holde sig væk fra fødevarer, der indeholder transfedtsyrer.