| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Ændrer du Øvelser Daily Doing P90X?

  Den P90X hjemme træningsprogram indebærer vekslende mellem en bred vifte af kardiovaskulære, fleksibilitet og modstandsdygtighed træning på forskellige dage. Også kendt som cross training, varierende din træning fra dag til dag er en fantastisk måde at øge din generelle fitness niveau. Selvom P90X er generelt en cross-training program, behøver du gentage nogle øvelser i løbet af denne tre-faset, 13-ugers program. Phase One

  Den første fase af den klassiske P90X rutine involverer tre ugentlige gentagelser af seks obligatoriske træning og én valgfri stretch dagen. Dag 1, 3 og 5, er timelange modstand træning for dit bryst og ryg, skuldre og arme og ben og ryg, hhv. Dag 2 er en timelange plyometrics rutine, der involverer en masse spring for at hjælpe arbejdet på dine ben og kondition. Dag 4 indfører Yoga X, en magt vinyasa yoga træning, der spænder over 92 minutter. Dag 6 er en timelange Kenpo karate-baserede kardiovaskulære træning. Afhængigt af, hvordan du føler, kan du bruge Dag 7 til at hvile eller fuldføre timelange X Stretch strækker rutine.
  Phase Two

  Fase to spænder din femtedel gennem syvende uger af klassiske P90X rutine og følger en lignende format som fase et. Faktisk gør du kun to ændringer i din ugeplan når du overgangen fra første til anden fase. Dag 1 erstatter bryst og ryg træning med et bryst, skuldre og triceps rutine. Dag 3 indfører en ryg og biceps træning i stedet for skuldre og arme rutine. Ellers du gør det samme træning i fase et og fase to på dag 2, 4, 5, 6 og 7.
  Fase tre og Recovery Uger

  Uge ni til 12 involverer skiftevis de ugentlige rutiner fra fase et og to. Som sådan har du en uge af fase et, en uge af fase to, en anden uge af fase et og en sidste uge af fase to. Du følger dette med et opsving uge, hvilket du også udføre efter faserne et og to. Disse opsving uger er de eneste, der involverer nogle gentagelser. Ud over en Kenpo karate træning på dag 3, gør du Yoga X på dag 1 og 6, en kerne workout på dag 2 og 5, en obligatorisk X Stretch på dag 4 og en valgfri X Stretch på dag 7..


  Ab Ripper og Cardio X

  P90X par hver modstand træning med en ekstra 16 minutters abs workout hedder Ab Ripper X. Som sådan du gør Ab Ripper X tre gange om ugen i løbet af faser et, to og tre, men slet ikke i løbet af din opsving uger. En anden træning, du måske gentage er den 43-minutter Cardio X rutine. Jo mere intense P90X fordobler program tilføjer denne træning til alle modstand og Ab Ripper X dage i faser to og tre, med en ekstra Cardio X træning i fase tre på plyometrics dage. Ud over at være en supplerende træning, er Cardio X en erstatning træning, hvis du nogensinde føler sig i stand til at gøre nogen af ​​de rutiner P90X.