| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan køber du en overkommelig løbebånd

  Hvis du ønsker at købe et helt nyt løbebånd, chancer er du vil ikke finde en for mindre end 500 dollar. De er naturligvis en fremragende investering i dit helbred. Forskning har vist, cardio træning for at være den sundeste form for motion for voksne, men som tidligere nævnt, vil det koste dig. Når det er sagt, bør du ikke lade den store prisskilt afskrække dig fra at få denne gavnlige træningsredskab. Så, hvad er en prisbevidste sundhed buff at gøre? Køb brugt, selvfølgelig. Her er nogle enkle måder at finde en overkommelig løbebånd. Ting du har brug
  adgang til internettet
  Lokale aviser
  vise flere Instruktioner
  1

  Besøg lokale genbrugsbutikker, second-hand butikker og Frelsens Hær centre. Mange af disse typer af butikker har træningsredskab til overkommelige priser.
  2

  købe nogen lokale aviser, der er tilgængelige for dig på fredag. Derefter gennemsøge klassificerede afsnittet for værftets salg, kirke salg eller garage salg i dit område. Disse typer af salget næsten altid har brugt øvelse udstyr såsom løbebånd, som kan fås til en overkommelig pris.
  3 p Hvis du er indstillet på at købe en ny løbebånd, men stadig ønsker det at være overkommelige, bruger internettet til at finde gode tilbud gennem motion-udstyr pakhuse og grossister eller find forhandlere, der har store salg eller gå-ud-af-business arrangementer.
  4

  Hold øje med overkommelige løbebånd tilbud, der kan være interessante i din "junk mail". Disse typer af tilbud opstår normalt i løbet af weekenderne, hvor butikkerne forsøger at få flere kunder.
  5

  auktion sites som eBay. Hvis du er bekymret for forsendelse og håndtering gebyrer kan du indsnævre søgningen, så det kun omfatter omkringliggende byer. På den måde kan du tjekke de løbebånd og samle den op i person.
  6

  Gå til lokale detailhandlere og finde ud af, hvad slags betalingsmuligheder, de tilbyder for løbebånd. Mindre, ikke-kæden fitness udstyr butikker kan være villige til at arbejde ud månedlige betaling planer med dig.