| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Elliptisk Vs. Stationære Bike

  Bringe fitness i komfort i dit eget hjem er en måde at gøre at komme i form lettere. En anden er at lette stress på dine led og gøre aktiviteten sjovere. Disse kan begge opnås ved hjælp af en elliptisk træner eller stationær cykel. Uanset om du har det udstyr derhjemme eller bruge dem i fitnesscentret, begge tilbyder en effektiv lav-effekt hjerte-kar-træning. Ellipsetræner

  linjen for ellipsetrænere blev hurtigt længere end linjen for løbebånd og trapper bjergbestigere på gym efter ellipsetrænere blev indført i slutningen af ​​1990'erne. Ved at kombinere bevægelse trappe træde med langrend, tilbyder elliptiske en funktionel motionsture. Mange maskiner omfatter stænger, som bevæges af armene til at tilføje et øvre legeme toning element til træning. Den elliptiske træner er unikt, fordi det er en vægtbærende aktivitet som løb, men det lægger minimal belastning på leddene, fordi dine fødder forbliver på pedalerne. Vægtbærende aktiviteter er til gavn for opbygningen af ​​knogletæthed og effektivt forbrænder kalorier.
  Stationære Cykler

  Stationære cykler forud elliptiske maskiner med flere år, og har længe været kendt som en sikker lav-effekt hjerte-kar-træning. Cyklen er et populært valg blandt dem med tilbage, knæ eller fælles problemer samt balance bekymringer. Også, cykler appellerer til de nye til at træne, der måtte være skræmt af virkningerne og højere intensitet af en aktivitet såsom løb eller aerobic. Du kan bruge standard opretstående cykler samt semi-liggende modeller, der kan tilbyde mere komfort til en person med lavere rygsmerter eller mobilitet bekymringer.
  Fordele

  Den største fordel for både den elliptiske og den stationære cykel er, at de er skånsomme træning. For folk med ledproblemer, er disse et alternativ til at gå eller løbe. Ved at ændre modstanden på maskinerne, som vil gøre det mere eller mindre vanskeligt at flytte pedalerne, er træning lige så udfordrende som brugeren ønsker det. På elliptiske, kan du også ændre den retning, du træder i pedalerne for at bruge forskellige muskler. Også, da begge maskiner anvendes indendørs, behøver du ikke at bekymre dig om vejr og vind og kan se tv eller læse en bog, mens få din træning i. Som for kaloriefattige udgifter, den elliptiske er vægtbærende, og derfor vil brænde flere kalorier. Ifølge Healthstatus vil en 150-pund person brænde 238 kalorier ridning stationær cykel på et moderat intensitet i 30 minutter og 387 kalorier ved hjælp af elliptiske for den samme mængde tid.
  Usage Tips

  begge maskiner, bør du være korrekt monteret, så du har tilstrækkelig vifte af bevægelse. På den elliptiske maskine, er det vigtigt at kontrollere, at pedalerne passer til dine fødder komfortabelt og skridtlængden giver mulighed for en naturlig skridtlængde. Det er også vigtigt at have en oprejst kropsholdning, når du bruger den elliptiske, med dine skuldre trukket tilbage, hovedet op og mavemuskler stramt. For cyklen, skal du fordeler din kropsvægt mellem dine arme og sædet, som skal være i niveau med gulvet. Sædet eller sadlen, bør være høj nok til at tillade en let bøjning i knæet, når pedalen er i bunden af ​​rotationen. Endelig skal du sørge styret er justeret til at give dig mulighed for at læne sig frem. Den korrekte montering vil tilskynde korrekt kropsholdning, hvilket giver en komfortabel træning.
  Motion Retningslinjer

  Enten maskine du vælger, vil give en workout til at hjælpe dig nyde fordelene ved fysisk aktivitet. Forskning har vist, at 30 minutters moderat aktivitet hver dag kan øge levetiden. American College of Sports Medicine (ACSM) anbefaler mindst 30 minutters fysisk aktivitet fem dage om ugen for raske voksne. Den ACSM anbefaler også en kombination af moderat og kraftig intensitet aktiviteter, og du kan bruge både en elliptisk maskine og stationær cykel for at opfylde disse retningslinjer.