| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Step-by-Step Vedligeholdelse for en weslo Løbebånd

  Løbebånd er en fantastisk måde at få en energisk hjerte-kar-træning i privatlivets fred for dit eget hjem, og de giver en træning mulighed for dem med travle tidsplaner, der efterlader meget lidt tid til en gym . Weslo løbebånd er billigt, let at bruge og tilbyder en bred vifte af funktioner til at tilpasse din træning. Vedligeholdelse af din Weslo løbebånd er enkel, vil sikre en ordentlig funktion og reducere risikoen for beskadigede dele. Ting du skal
  silikone smøremiddel
  Vatpinde
  denatureret alkohol
  Klud
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kontrollér walking bælte position før hver bruge til at forebygge skader. Det skal forblive centreret på walking platformen. Skift til højre eller venstre kan beskadige bæltet af rullen vagt skruerne.
  2

  Sæt remmen medium hastighed til at justere sin position. Drej bælte justeringsskruer placeret på bagsiden sider af vandre-platformen ved hjælp af unbrako, at flytte bæltet til venstre eller højre.
  3

  Drej den venstre justering uret, og drej den rigtige skrue mod uret (1/8-turn ad gangen), hvis selen er flyttet til venstre for at flytte den tilbage til midterstilling. Hvis selen er flyttet til højre, drej til venstre justeringsskrue mod uret og ret skruen med uret.
  4

  Sluk løbebåndet og tag strømkablet ud.
  5.

  Løft kanterne af bæltet for at kontrollere for korrekt spænding. Hvis spændingen er god, skal du være i stand til at løfte kanterne 2 til 3 inches på hver side af platformen. I midten af ​​bæltet skal bare røre ved overfladen af ​​platformen.
  6

  Drej begge justeringsskruer uret for at spænde bæltet hvis den er løs. Hvis det er for stramt, drej skruerne mod uret. Spænd ikke remmen, da det kan forårsage stretching og forringe motorens ydeevne.
  7

  Kontroller rullelejer vagter placeret på bagsiden af ​​walking platformen med jævne mellemrum. De bør placeres 1/8-inch væk fra den bageste valse.
  8.

  Løsn rullelejer vagt skruer og skub rulle vagter frem eller tilbage for at justere deres position, hvis det er nødvendigt.

  9

  Spænd skruerne, når du har justeret rullelejer vagter til den korrekte position.
  10

  Påfør silikone-glidecreme under bæltet på hver side af den walking platformen efter hver 10 timers bruge til at reducere slid og sikre lav friktion drift af walking bælte. Brug ikke olie-eller oliebaserede smøremidler.
  11

  Rengør puls Øreclips, placeret på konsollen på løbebåndet, regelmæssigt for at sikre korrekt funktion. Tryk klemmen åbne og tørre to klare bobler indeni med en vatpind dyppet i denatureret alkohol.
  12

  Tør løbebåndet flader efter hver brug med en fugtig (næsten tør) klud til at fjerne sved og olie.
  13

  Tag løbebåndet, når det ikke er i brug.
  14

  Store løbebåndet på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys, hvis du ikke vil bruge det i længere tid.