| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan kjole til Bikram Yoga

  Bikram yoga kræver ordentlig kjole til lethed og komfort. Hvis du møder op i de forkerte tøj, du vil fortryde det for varigheden af ​​den 90-minutters session. Ting du skal
  Yoga mat
  Hovedbøjle eller svedbånd
  Hår bånd
  Håndklæder
  Deodorant
  Non-stick mat cover
  Vis Flere Instruktioner
  Dress for Bikram Yoga
  1

  bringe en ændring af tøj. Bikram yoga praktiseres ved 105 grader F med 50 procent fugtighed. Du vil helt sikkert gennembløde din yoga tøj med sved.
  2

  Kjole i tynd bomuld eller andre åndbare tekstiler. Undgå sweatclothes af enhver art, og holde sig væk fra kraftige stoffer. Tætsiddende tøj er altid lettere for bevægelse end løstsiddende tøj.
  3

  Opt for mindre tøj. Pick shorts i stedet for bukser og tank toppe (eller topløs for fyre) i stedet for ærmerne. Kvinder er ofte mest komfortable i sports bh'er snarere end toppe.
  4

  bære en bøjle eller svedbånd. Sweat tendens til at gøre langt hår falde ind i dine øjne, som kan distraherende. Husk at medbringe hår bånd af en slags, hvis du har langt hår. Du vil have en hård tid på at øve med dit hår ned, men hvis du glemmer, kan studiet personale normalt give dem for dig.
  5.

  Lad dine sokker og sko udenfor. Sokker vil kun få dig til at glide på din yogamåtte og sko er aldrig tilladt i asana eller praksis rum af enhver yoga skole.
  Nyd din Bikram Yoga Class
  6

  Bring vand. Nogle lærere kan ikke lide vandflasker i rummet i løbet af de 90-minutters klasser, men du kan altid insistere. Du får brug for vand før og efter.
  7

  Køb en non-stick måtten som Manduka eller en ikke-stick dækning for din måtten. Dæksler som Yogi Tæerne er tynde håndklæder med plastik perler på den ene side til greb. Som du sved, holder dækning du glider rundt.
  8

  Bring flere håndklæder. Du kan bruge en stort håndklæde på din måtten under dit ansigt og andre mindre at tørre sved fra dine øjne og ansigt.
  9.

  vide, at mens du kæmper, laver du nogle dybe udrensning. Bikram yoga er skaberen Bikram Choudhury hævder, at hans type yoga er den eneste sande hatha yoga.
  10

  Leave hvis du skal. Tage pauser eller fortælle instruktøren i starten af ​​klassen, hvis du er ny. Bikram kan kræve en justering periode, selv om du er en regelmæssig yoga praktiserende læge.
  11

  Undgå at spise mindst 2 timer før, hvis ikke mere. Hold dig væk fra tunge fødevarer og drikke masser af vand umiddelbart efter klasse.
  12

  tømme blæren på forhånd. I virkeligheden er at gøre det anses for nødvendigt af yogier. Det menes at forberede og rense kroppen for praksis.