| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Løb Vs. Bikram Yoga for Cardiovascular

  De kardiovaskulære og respiratoriske fordele ved motion er normalt højt på mange folks prioriteringsliste, når de overvejer, hvilken type motion, de skal gøre. Løb - om for lange afstande eller korte intervaller - er en god måde at betingelse det kardiovaskulære system. For nylig har nogle vendt til Bikram yoga som en måde at presse i deres cardio for dagen. Mens Bikram yoga har fitness fordele, cardio er ikke en af ​​dem. Bikram Basics

  Bikram yoga er et system, der består af 26 Hatha yogastillinger udføres i et rum opvarmet til omkring 105 grader Fahrenheit. Den Bikram Yoga hjemmeside siger, at denne temperatur anbefales at holde deltagerne mod overophedning. Sekvensen er generelt den samme hver gang med lidt variation. Selvom sekvensen består altid af de samme 26 grundlæggende udgør, kan justeringer og modifikationer gør stillingerne nemmere eller sværere.
  Bikram Yoga og Cardio

  Yoga har nogle hjerte -relaterede ydelser såsom at reducere blodtrykket og virkningerne af kronisk hjertesygdom, ifølge Mayo Clinic. Men en marts 2013 undersøgelse i "Journal of Strength og Conditioning" fundet nogen kardiorespiratoriske fordele deltagere, hvis eneste øvelse var Bikram yoga. Undersøgelsen bestod af to grupper af mennesker og målte deres dødløft, hånd-greb, lænd og skulder styrke såvel som puls og iltforbrug. Den gruppe, der udførte ugers yoga mistede lidt mere kropsfedt end kontrolgruppen og erfarne forbedringer i de fleste områder, men oplevede ingen stigning i hånd-grip styrke og hjerte-kar-og aerob fitness.
  Løb og Cardio
  Løb af alle slags har cardio fordele.

  cardio fordelene ved at køre er blevet studeret indgående, og kører har mange hjerte fordele. I en undersøgelse af distance løb i "Clinical Journal of Sports Medicine," running jævnligt blev anset for at forebygge og lette virkningerne af hjertesygdomme. Undersøgelsen viste også, at distance løb nedsætter hvilepuls, hvilket er et tegn på en sund funktion hjerte. En anden undersøgelse i "Journal of Strength og Conditioning Research" på sprint fandt, at selv korte, sjældne, men høj intensitet kører forbedret kardiovaskulær ydeevne markant.
  Tips

  Kombiner Bikram Yoga og kører til at forbedre din træning regime. Ifølge Mayo Clinic, kan Bikram Yoga forbedrer din fleksibilitet og vifte af bevægelse i dine led. Disse fordele kan supplere kører, hvilket kan være svært på dine muskler og leddene i benene. Centers for Disease Control og Forebyggelse bemærker, at du ikke behøver at køre for at opnå cardio fitness - alt fra at slå græs til cykling til butikken tæller som cardio. Andre valgmuligheder omfatter hoppe reb ved hjælp af en elliptisk maskine eller ridning en stationær cykel. Nøglen til hjertekonditionen gør en aktivitet, der øger din vejrtrækning og puls i 10 minutter eller mere.