| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Exerscises at hjælpe slippe af Sadeltasker

  Sadeltasker er navnet givet til ophobning af kropsfedt i backside, øvre lår og hofte område af kvinderne. Der er flere gode, der kan hjælpe med at reducere saddeltasker. Ideelt, veksle mellem højere gentagelse tæller med lettere vægt og lavere gentagelser tæller med tungere at få de bedste resultater. Du skal ikke være bekymret med at bygge voluminøse muskler. Kvinder har grundlæggende genetiske forskelle, der ikke vil tillade det. Stående Side Leg Raise

  stående side benet raise er en øvelse, der retter sig mod hofterne. Det har fordelene ved at være i stand til at blive udført overalt, i fitnesscentret, hjemme eller arbejde. Begynd denne øvelse ved at stå med fødderne sammen. Hvis du ikke kan balancere dig selv, skal du bruge en stol eller væg for balance. Holde dine ben lige, hæve den ud til siden så langt som du kan. Mens du løfter dine ben, holde resten af ​​din krop stille. Når du først begynder, så gør det uden modstand derefter tilføje lys ankel vægte eller en modstand band.
  Single Leg Squats

  enkelt ben squat øvelse kommer i flere varianter der tillader dig at gøre fremskridt som du bliver mere fit. Den første variant begynder med dig stå foran en bænk eller stol. Balancerer på ét ben med det andet ben lige op fra gulvet, lavere dig ned langsomt, bøjning i knæene og holder din ryg lige. Gå ned, indtil din bagdel rører stol eller bænk og komme op igen. Hvis du har brug for, kan du bruge dine andre ben til at komme tilbage til udgangspositionen. Når du bliver dygtig til denne første udgave, prøve at gøre det med ud støtte bag dig og gå ned, indtil dine lår er parallelle med gulvet. Den endelige variation er at tilføje vægt. Med denne øvelse, udføre altid et lige antal gentagelser for hvert ben.
  Frog Leg Squats

  Forreste ben squats målrette lår, både foran og den bageste. I modsætning til traditionelle squats, er denne variation ikke placere så meget pres på knæleddet. For at udføre Frøen ben squats, stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og bøje ned i knæene, indtil lårene er parallelle med gulvet, eller lige under det. Hvil dine underarme på lårene. Nu rette dine knæ så langt som du er i stand til uden smerter, dine underarme holder på dine lår og din vægt på hælene. For at gøre dette sværere, kan du tage hænderne fra lårene og placere dem på gulvet eller holde dem i luften, ikke røre dine lår eller jorden.